Debat om socialpolitik

DEBAT: Vi ser frem til en livlig, skarp og indsigtsfuld debat om alt fra udsatte børn og unge, over handicappede og integration, til ældre og den kommunale administration af sociallovgivningen.

Altinget | Social & Integration har i forbindelse med lanceringen også lagt sig i selen for at samle et debatpanel med indsigt og holdninger.

Vi har sigtet efter personer uden for Christiansborgs Mure, der professionelt har en holdning til og viden om emnerne på Altinget | Social & Integration. Debatpanelets fem deltagere har forskellige holdninger og baggrunde, men som udgangspunkt er de i en stilling, som kræver en professionel tilgang og stærk faglig profil i forhold til et eller flere emner på portalen. Sommerferietiden har drillet os lidt, men vi regner med at kunne præsentere hele debatpanelet i næste nyhedsbrev.

Der er fri debat, hvor det alene er paneldeltagernes egne holdninger og eget valg af emne, der bliver bragt i nyhedsbrevet hver tirsdag. Vi håber på en spændende og indsigtsfuld debat, hvor vi kan videreføre den gode tradition fra den tidligere Integrationsportal med skarpe og livlige indlæg, også fra læserne. Det er jo muligt at kommentere på debatindlæggene, ligesom uopfordrede og aktuelle indlæg også gerne modtages.

Vi skifter vores debatpanel på fem personer cirka hver 4. måned, så vores nye panel vil levere indlæg frem til juleferien.

Vi ser frem til debatten

Henrik Theil og Rikke Schielder

Forrige artikel Præciser tilknytningskravet Næste artikel Debatpanelet på Social & Integration Debatpanelet på Social & Integration