Socialdemokrat smidt ud af byrådsgruppe

Socialdemokraten Jesper Nielsen er blevet smidt ud af byrådsgruppen i Nyborg. Det sker på baggrund af, at det er kommet frem, at han har forsøgt at købe nøgenbilleder af en mindreårig.

Jesper Nielsen er blevet ekskluderet fra den socialdemokratiske byrådsgruppe i Nyborg. Eksklusionen skete ved et ekstraordinært gruppemøde onsdag aften, efter Ekstra Bladet kunne oplyse, at Jesper Nielsen har forsøgt at købe nøgenbilleder af en 17-årig.

Det skriver Ekstra Bladet og TV2 Fyn.

"Byrådsgruppen har meddelt at der ikke længere er tillid til Jesper Nielsen og derfor er parterne blevet enige om at Jesper Nielsen trækker sig med øjeblikkelig virkning. Den socialdemokratiske byrådsgruppe tager kraftigt afstand fra Jesper Nielsens handlinger," skriver konstitueret gruppeformand for Socialdemokratiet i Nyborg Lone Smidt (A) i en meddelelse til Ekstra Bladet.

Afsløringen har også fået konsekvenser uden for byrådet. Jesper Nielsen, der blandt andet er instruktør, var en del af Nordfynsspillenes opsætning af "Skammerens datter". Nu oplyser Nordfynsspillene, at Jesper Nielsen har valgt at trække sig som instruktør på forestillingen.

 

Forrige artikel Tommy Ahlers bliver del af Concitos bestyrelse Tommy Ahlers bliver del af Concitos bestyrelse Næste artikel Udlandsdanskernes interesseorganisation får ny generalsekretær