Bookmakere forventer formands-exit fra Løkke før valg

KORT NYT: Flere bookmakere forventer, at Lars Løkke Rasmussen går af som formand for Venstre inden næste folketingsvalg. Det viser nye odds efter Venstres katastroferesultat ved EP-valget.

Der er større chance for at Kristian Jensen (V) er formand for Venstre ved næste folketingsvalg, end for at nuværende formand Lars Løkke (V) er det. Det mener oddssætterne i hvert fald hos bookmakeren Bet25.dk

Således får man ved Betsafe.com pengene 2,00 gange igen, hvis man satser sine sparepenge på, at Løkke er formand ved næste folketingsvalg, mens det modsatte udfald kun giver pengene 1,75 igen.

Hos bookmakeren Bet25.dk mener man også, at der er størst chance for, at Løkke går af inden valget:

”EU-parlamentsvalget var yderst utilfredsstillende for Lars Løkke Rasmussen, og uroen omkring hans person har taget så meget til, at flere og flere Venstre-folk vil have ny formand,” siger oddssætter hos Bet25.dk, Frederik Skov til Odds1.dk og fortsætter:

”Meget afhænger af udfaldet af det kommende hovedbestyrelsesmøde, men som tingene ser ud nu, kan vi fra et oddsmæssigt synspunkt ikke længere forsvare at have Lars Løkke Rasmussen som favorit til at være formand ved næste Folketingsvalg, hvor vi forventer, han bliver afløst af Kristian Jensen.”




Forrige artikel Nyt EU-Parlament må mødes på midten Nyt EU-Parlament må mødes på midten Næste artikel Sådan er det gået DF valg for valg Sådan er det gået DF valg for valg