Anders Fogh Rasmussen får nyt job

JOBNYT: Tidligere statsminister og NATO-generalsekretær Anders Fogh Rasmussen skal hjælpe et af verdens største konsulentfirmaer med at få flere våbenproducenter og forsvarsministerier i hus som kunder.

Anders Fogh Rasmussen er blevet hyret som rådgiver af en af verdens største konsulentvirksomheder, Boston Consulting Group (BCG). Det skriver business.dk

Den tidligere statsminister og NATO-generalsekretær har fået job som senior rådgiver for rådgivningsgiganten, og han tager dermed et stort skridt i sin nye karriere som konsulent.

I efteråret 2014 stiftede Anders Fogh Rasmussen sit eget rådgivningsfirma Rasmussen Global, efter han 1. oktober stoppede som NATO-generalsekretær. Hans nye opgave bliver at tiltrække flere offentlige kunder til BCG, blandt andet forsvarsministerier og private producenter af forsvarsmateriel såsom producenter af våben, jagerfly og pansrede køretøjer.

"Jeg har gjort det klart fra starten, at det for mig handler om reelt arbejde og ikke bare at sidde som en slags kransekagefigur. Det, synes jeg, ikke er specielt udfordrende," siger Anders Fogh Rasmussen til business.dk

"De måneder, der er gået, siden jeg etablerede Rasmussen, har kun givet mig endnu mere appetit på konsulentopgaver. Jeg har allerede nogle i hus, men det er klart, at det her er en stor aftale, der åbner til et nyt, bredt felt," tilføjer han. 

Anders Fogh Rasmussen fortæller også, at han på trods af sine 62 år slet ikke er på vej på pension. Det går nemlig godt med at få opgaver i Rasmussen Global, og han har lige så meget at lave nu, som da han var statsminister og NATO-generalsekretær. 

Anders Fogh Rasmussen fortsætter med at drive sin virksomhed Rasmussen Global. 

Forrige artikel Samuelsen: Ingen kan tælle til 90 alene Samuelsen: Ingen kan tælle til 90 alene Næste artikel DF vil ikke i regering, som det ser ud nu DF vil ikke i regering, som det ser ud nu