Amalie Lyhne ny pressechef for Liberal Alliance

SPIN: Tidligere redaktør på Nyhedsavisen og næstformand i Borgerligt Centrum bliver ny pressechef i Liberal Alliance.

Amalie Lyhne er fra den 1. august ansat som ny pressechef i Liberal Alliance. Hun efterfølger Lars Kaaber, der blev fyret fra stillingen i slutningen af juni efter at have været pressechef siden valget i 2007. 

Den nye pressechef er uddannet cand.scient.pol. og har tidligere været debatredaktør og indlandsredaktør på nu lukkede Nyhedsavisen og før det konsulent i Corporate Spin, der er en del af lobby-virksomheden Gunbak.

Hun har fulgt Simon Emil Ammitzbøll tæt helt tilbage fra De Radikale, hvor hun var aktiv i i Radikal Ungdom og videre til Borgerligt Centrum, hvor hun blev næstformand. Og da Simon Emil Ammitzbøll forlod sit eget nystartede parti, fulgte Amalie Lyhne efter.

Hun ser muligheder for det lille midterparti:

"Vi har fået et lille, men komplet hold. De tre politikere dækker det hele. Desuden er der ingen tvivl om, at midten af dansk politik set udefra har lignet et cirkus. Jeg forstår godt, at folk synes, det er noget rod. Det er slut nu, for nu skal det handle om politik," slår hun fast.

Læs interview med Amalie Lyhne på Altinget | Christiansborg

 

Forrige artikel Nu skal Helle ud af Aukens skygge Nu skal Helle ud af Aukens skygge Næste artikel Aviser: Den sidste fuldblodspolitiker Aviser: Den sidste fuldblodspolitiker