S-kredsformænd bakker Hæstorp op: "De anonyme kritikere skal ud af busken"

Anonyme kilder i Socialdemokratiet skal træde frem i søgelyset, skriver den samlede gruppe af socialdemokratiske kredsformænd i København og udtrykker opbakning til overborgmester Sophie Hæstorp Andersen, efter at Altinget de seneste dage har kunne fortælle, at opbakningen til hende på Københavns Rådhus svinder ind.

Af Camilla Hoffmann, Maja Sørensen, Christoffer Rosenkrands m.fl.
Se alle indlæggets afsendere i artiklens faktaboks

AA (Altingets Anonyme) må ud af busken, så vi kan tale om de bekymringer, de har for vores parti og sammen få en stærk fælles retning.

Sophie Hæstorp Andersen overtog et håndværkertilbud som leder af socialdemokraterne i København, efter skandalerne omkring Frank Jensen og tilbagegang for Socialdemokratiet i alle fire storbyer.

I København gik Socialdemokratiet fra 15 til 10 mandater.

Det er nye tider i Borgerrepræsentationen, og hvis de anonyme socialdemokrater, som Altinget har fundet, har gode forslag til arbejdet, så skal de komme frem med dem og smøge ærmerne op, så vi sammen kan fokusere på de politiske temaer, der fylder i vores hovedstad.

Vi er i gang med at stormsikre København, stoppe vold og kriminalitet på Christiania, skabe en grønnere by og meget mere.

Lad os komme videre med det vigtige arbejde til gavn for københavnerne.

{{toplink}}

{{toplink}}

 

Forrige artikel Torsdag vil Konservative frede Palads: Et kulturelt fyrtårn trumfer erhvervsinteresser Torsdag vil Konservative frede Palads: Et kulturelt fyrtårn trumfer erhvervsinteresser Næste artikel Menighedsråd på Vesterbro: Kommunen bør prioritere udfordret kirkeplads i budgetforhandlingerne Menighedsråd på Vesterbro: Kommunen bør prioritere udfordret kirkeplads i budgetforhandlingerne