Tidligere rådgiver for Jakob Ellemann og Troels Lund bliver en del af ledergruppen i Carlsberg

Rasmus Bebe, der tidligere har været særlig rådgiver for flere Venstre-ministre, bliver nyt medlem af ledergruppen i Carlsberg Danmark. 

Carlsberg Danmark ansætter Rasmus Bebe som ny chef for kommunikation, bæredygtighed og eksterne relationer.

Det oplyser Bebe i et opslag på LinkedIn

Det er en nyoprettet stilling i virksomheden, som han besætter fra næste uge af. Bebe vil fremover indgå i ledergruppen i Carlsberg Danmark.

Rasmus Bebe kommer senest fra en stilling som særlig rådgiver for Jakob Ellemann-Jensen (V) i Forsvarsministeriet. En stilling som han opsagde tilbage i august.

Under Ellemanns sygdomsperiode sad Bebe som særlig rådgiver for partiets nuværende formand, Troels Lund Poulsen. Bebe har derudover siddet som særlig rådgiver for Tommy Ahlers i Uddannelses- og Forskningsministeriet. 

Bebe har en kandidatgrad i politik og forvaltning fra Roskilde Universitet. 

{{toplink}}

Forrige artikel Ny fellow på Syddansk Universitet skal undersøge nyhedsinfluencere Næste artikel Program- og presseansvarlig for Folkemødet stopper Program- og presseansvarlig for Folkemødet stopper
Fonde har med vilje præget Københavns metro for altid

Fonde har med vilje præget Københavns metro for altid

Private fonde har lagt millioner af kroner i at få moderne kunstværker integreret i den nye metrolinje. Det kaldes banebrydende og spektakulært, og for fondene bag er det en helt bevidst prioritering at bruge store donationer til at sætte præg på det offentlige rum.