Egmont Fonden får ny programchef fra Hjem til Alle Alliancen

Egmont Fonden har ansat Signe Bohm som ny programchef. Signe Bohm kommer fra en stilling som programchef i Hjem til Alle Alliancen.

Signe Bohm
Signe Bohm (47) Programchef, Egmont Fonden

Fra og med 1. maj skal Signe Bohm være ny programchef hos Egmont Fonden.

Det skriver Egmont Fonden i en pressemeddelelse.

Den tiltrædende programchef kommer Hjem til Alle Alliancen under Bikubenfonden, hvor hun også har været programchef.

Signe Bohm bliver én af fondens i alt tre programchefer, og hun vil blandt andet få ansvaret for fondens arbejde med ulighed for læring blandt småbørn.

”Vi har en markant skævhed i forhold til børn og unges uddannelsesmuligheder – og dermed deres mulighed for at deltage i vores samfund og skabe sig et godt voksenliv. Her må og skal velfærdssamfundet gøre en forskel. Det har Egmont Fonden arbejdet for igennem 100 år, og jeg ser frem til at tage del i arbejdet med at skabe den bedst mulige forandring for udsatte børn og unge og den største impact for Egmont Fondens støttekroner”, siger Signe Bohm i pressemeddelelsen.

Ifølge pressemeddelelsen er fondens mål, at alle børn og unge skal være i stand til at tage en ungdomsuddannelse i 2030.

Signe Bohm har arbejdet i det private, civilsamfund, ligesom hun har arbejdet for staten og i det kommunale.

Før hun kom til Hjem til Alle Alliancen var hun områdechef for dagtilbud ved Danmarks Evalueringsinstitut, hun har blandt andet arbejdet med velfærd for konsulentvirksomheden Deloitte, været direktør for velfærd, arbejdsmarked og sundhed i Frederikssund Kommune og kontorchef i Indenrigsministeriet og Finansministeriet.

Signe Bohm har en kandidat i forvaltning fra Roskilde Universitet og en erhvervsøkonomisk diplomuddannelse fra Copenhagen Business School.

Egmont Fonden har i 2020 uddelt 90,6 millioner kroner til almennyttige formål.

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal