To nye medlemmer af For Lige Vilkårs bestyrelse

Emil Falster Roskilde Universitet og Ulla Hovgaard Ramlau fra Statens Museum for Kunst indtræder i bestyrelsen.

Emil Søbjerg Falster
Emil Søbjerg Falster (32) ph.d., post.doc. ved Universal Design Hub/Bevica Fonden og Aalborg Universitet.

Foreningen Lige Vilkår har ved dets årlige generalforsamling udvidet bestyrelsen med to nye medlemmer, Emil Falster og Hanne Støvring.

Det skriver foreningen i en pressemeddelelse.

Emil Falster forsker i børn med handicap og deres familier ved Roskilde Universitet, og Hanne Støvring besidder stillingen som executive director ved Statens Museum for Kunst.

For Lige Vilkår er en landsdækkende forening for familier med børn, der har særlige behov på grund af handicap eller kronisk sygdom.

Bestyrelsesformand for For Lige Vilkår, Ulla Hovgaard Ramlau, glæder sig over tilføjelsen.

”Vi mærker et stort og stigende behov for støtte til familier med børn med handicap eller kroniske lidelser. Vækst er derfor en høj prioriteret for os. Vi vil ganske enkelt gerne være mere for flere bl.a. ved at udvide vores samarbejde med andre foreninger og fonde. I det lys er de nye gode kræfter i bestyrelsen af stor betydning for os", siger Ulla Hovgaard Ramlau i pressemeddelelsen.

Bestyrelsen består foruden de to nye medlemmer og bestyrelsesformand Ulla Hovgaard Ramlau af Julie Kyndesgaard, Karen Bue, Karina Rohrberg Jessen og Madeleine Hansen.

Ifølge pressemeddelelsen er foreningens fokus i det kommende år at udvikle flere tilbud til medlemmerne, at tilbuddene når ud til endnu flere forældre, og så vil foreningen styrke dens politiske stemme.

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal