Folkekirkens Nødhjælp henter gammel kending hjem som ny engagementsdirektør

Lars Lindholm vender tilbage til Folkekirkens Nødhjælp som ny engagementsdirektør med 13 års erfaringer i bagagen. Han forlader en stilling som kontorchef i Miljø- og Fødevareministeriet.  

Lars Lindholm
Lars Lindholm (50) Engagementsdirektør, Folkekirkens Nødhjælp

Folkekirkens Nødhjælp har ansat ny engagementsdirektør.

Det skriver organisationen i en pressemeddelelese.

Den nye direktør, Lars Lindholm, kommer fra en stilling som kontorchef for Minister- og Ledelsessekretariatet i Miljø- og Fødevareministeriet, men bringer over ti års ledererfaring med sig til sin nye stilling.

Her skal han styre nødhjælporganisationen i en tid præget af coronavirus:

"Coronakrisen har vist os, hvor tæt verden hænger sammen, og at globale udfordringer skal løses i fællesskab. Folkekirkens Nødhjælp har historisk set været utroligt gode til at ramme tidsånden og engagere danskerne i verden. Det arbejde skal vi fortsætte og udvikle," Betoner Lars Lindholm i pressemeddelelsen.

Generalsekretær i Folkekirkens Nødhjælp Birgitte Qvist-Sørensen er også begejstret for den nye direktør. Hun betoner særligt hans ledelseserfaring fra sin tid i ministeriet.

"Jeg er virkelig glad og stolt over, at vi i Folkekirkens Nødhjælp kan tiltrække en stærk og erfaren leder fra statsadministrationen som Lars Lindholm."

Tidligere frivillig i organisationen
Lars Lindholm har ikke kun erfaring med udvikling og ledelse fra sin tid i statsadministrationen. Det har han også fra Folkekirkens Nødhjælp.

Han har en fortid som budgetkoordinator i organisationen, og har derudover været projektleder under FN's klimakonference COP15.

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal