Erfaren leder af botilbud bliver vicegeneralsekretær i Blå Kors

Lars Thidemann Jensen, der har 11 års erfaring som leder af Blå Kors Hjemmet Hobro, er udpeget som vicegeneralsekretær for Blå Kors Danmark. 

Lars Thidemann Jensen
Lars Thidemann Jensen (52) Vicegeneralsekretær, Blå Kors Danmark
Dan Månsson
Dan Månsson Landsformand for Blå Kors Danmark
Christian Bjerre
Christian Bjerre (66) Fhv. generalsekretær, Blå Kors

Efter påske får den sociale hjælpeorganisation Blå Kors Danmark en ny vicegeneralsekretær.

Lars Thidemann Jensen skal sammen med generalsekretær Christian Bjerre udgøre organisationens øverste ledelse. Blå Kors tæller mere end 600 betalte ansatte og omkring 2300 frivillige.

Siden 2010 har Lars Thidemann Jensen stået i spidsen for Blå Kors Danmarks botilbud i Hobro. 

"Jeg har haft 11 rigtig gode år som leder af en institution og vil selvfølgelig tage den erfaring med mig. Men jeg er også klar til nu fortsat at gøre en forskel for udsatte mennesker fra en anden stol og anden vinkel. Vi har en meget vigtig sag og en stærk organisation funderet på gode værdier, som jeg glæder mig til at udvikle yderligere," siger Lars Thidemann Jensen om sin nye position. 

Formand for Blå Kors Danmarks hovedbestyrelse, Dan Månsson, fremhæver især Lars Thidemann Jensens erfaring og grundige kendskab til organisationen, som dét, der gjorde ham til den rette kandidat. 

"Lars Thidemann Jensen har mange års erfaring som leder og aktør fra det sociale område, nemlig som leder af Blå Kors Hjemmet Hobro. Han har engageret sig grundigt i de nuværende debatter på §110-området. Som medarbejderrepræsentant i hovedbestyrelsen gennem de senere år kender vi ham som en medarbejder, der har blik for hele organisationen," siger Dan Månsson. 

Lars Thidemann Jensen tiltræder sin nye stilling som vicegeneralsekretær 8. april 2021.

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal