Se netværket bag den danske coronamodstand

En lang række personer med vidt forskellig baggrund og relationer på kryds og tværs er engageret i den folkelige modstand mod coronanedlukninger og restriktioner. Se netværket med de centrale aktører her. 

 

Mandag Morgen og Altinget har analyseret de netværk, der forbinder den danske coronamodstand. 

I den interaktive grafik herunder kan du møde en lang række af de centrale aktører i protestmiljøet – og se, hvordan de er forbundet med hinanden. 

Artiklen fortsætter under grafikken

Made with Flourish  

Mandag Morgen gennemgår i en længere artikel de tråde, der forbinder folkene i netværket.

Læs artiklen her

Fem personer spiller nøgleroller i mobiliseringen og organiseringen af de mange personer, foreninger og netværk, der tilsammen udgør en central del af det coronaskeptiske økosystem i Danmark.

Læs mere om de fem personer her

Fire nye politiske partier er vokset ud af coronamobiliseringen. Heraf er de tre partier – De Nationalliberale, Forfatningspartiet og Klart Svar – allerede lanceret. Det fjerde parti – Sammenholdet – er anmeldt til Indenrigs- og Boligministeriet, men endnu ikke lanceret over for offentligheden.

Læs mere om de nye partier her

, , ,

Forrige artikel Ugen i dansk politik: Årsdag for første corona-nedlukning og flere møder om genåbning Ugen i dansk politik: Årsdag for første corona-nedlukning og flere møder om genåbning Næste artikel Fagredaktørerne: Her er det vigtigste, et år med corona har forandret på mit område Fagredaktørerne: Her er det vigtigste, et år med corona har forandret på mit område