Viceborgmester trækker sig på Frederiksberg

Frederiksbergs 2. viceborgmester, Katrine Lester (S), siger farvel til politik og fratræder alle sine poster i kommunen. Med et nyt job kan hun ikke lægge de fornødne kræfter på rådhuset, lyder forklaringen.

38-årige Katrine Lester har repræsenteret Socialdemokraterne i byrådet på Frederiksberg igennem tre perioder, senest som 2. viceborgmester. Men nu får den politiske karriere en ende, skriver hun på sin Facebook-profil.

"Jeg har nu fået et nyt job, og jeg har måttet konstatere at det ikke er muligt for mig efter mit jobskifte at lægge den arbejdsindsats på rådhuset, som man med rette kan forvente af en socialdemokratisk viceborgmester og gruppeformand. Derfor har jeg besluttet at trække mig fra alle poster på rådhuset."

Sådan lyder det fra den inkarnerede socialdemokrat, der også undertreger, at hun ikke tager fuldkommen afsked med partiet, men ser frem til at dele roser ud under kommunalvalgkampen i 2017.

Mens Katrine Lester retter sin opmærksomhed mod jobbet som kommunikationschef i Famakonomforeningen, vil hendes poster som gruppeformand og 2. viceborgmester blive overtaget af Michael Vindfeldt. Anja Camilla Ravn rykker ind på det ledige socialdemokratiske sæde i byrådet.

 

Kære Facebookven Jeg har nu i snart 10 år været en del af det socialdemokratiske hold på Frederiksberg Rådhus. Tre...

Posted by Katrine Lester on 7. april 2015
Forrige artikel Dødsfald: Journalist Dan Axel (65) Næste artikel Ridderkors regner over Christiansborg