Tidligere Alternativist stiller op for Kristendemokraterne

Kristendemokraterne i Sjællands Storkreds opstiller Bruno Skibbild Christensen som folketingskandidat. Han stillede ved sidste kommunalvalg op for Alternativet.

Bruno Skibbild Christensen er den nyeste kandidat på Kristendemokraternes liste over håbefulde, der ønsker et sæde i Folketinget. Det Skriver Sjællands Nyheder.

Den nye kandidat, der er cand.mag. i historie og idræt, har igennem flere år været en aktiv debattør om alt, der vedrører børne- og familiepolitik. Til kommunalvalget sidste år stillede Skibbild Christensen op for Alternativet, men har nu skiftet parti til fordel for Kristendemokraterne. Mærkesagen er imidlertid stadig familiepolitik:

"Jeg mener, at Kristendemokraterne har sunde værdier – også på dette område. Man kan nemlig godt agere på det sociale område uden at være formynderisk," siger Bruno Skibbild Christensen, der har en baggrund i undervisningssektoren, hvorfor skole- og uddannelsespolitik har en speciel interesse.

Hvis Kristendemokraterne når over spærregrænsen efter næste valg, vil Bruno Skibbild Christensen blandt andet kæmpe for kortere skoledage og færre tests i folkeskolen, som han mener lægger et urimeligt pres på børn.

Forrige artikel Skovsgaard ny formand for Den Jyske Opera efter Bedsted Næste artikel Stabschef konstitueres som direktør i Horsens Kommune