Radikale tøver med støtte til S

ALLIANCE: Radikale vil ikke pege på Mette Frederiksen som statsminister for enhver pris, lyder det fra partiformand Morten Østergaard.

Socialdemokratiets formand Mette Frederiksen skal ikke regne med, at Radikale vil bakke hende op som statsminister for enhver pris. Det skriver Information.

Ifølge Radikales politiske leder, Morten Østergaard, kan det tætte samarbejde mellem Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti betyde, at Radikale for første gang i mange år ikke vil støtte partiet.

”Hvis det, socialdemokraterne vil, er at udviske forskellen totalt mellem dem og Dansk Folkeparti og lede Danmark i den retning, så kan der jo også komme et tidspunkt, hvor vi må gøre vores stilling op,” siger Morten Østergaard til Information.

Morten Østergaard nævner blandt andet debatten om bederum på uddannelsesinstitutioner samt forslaget om at hæve grænsen for, hvor meget udlændinge skal tjene, før de kan få opholdsstilladelse, som eksempler på områder, hvor Socialdemokratiet nærmer sig Dansk Folkeparti.

Forrige artikel Det sker i dansk politik: Ny presseloge-formand, vækstkonference og Ulighedens Topmøde Det sker i dansk politik: Ny presseloge-formand, vækstkonference og Ulighedens Topmøde Næste artikel Det sker i EU: Spillet om Europas fremtid Det sker i EU: Spillet om Europas fremtid