Ny sundhedsdirektør i Region Nordjylland

Region Nordjylland har fået en ny koncerndirektør med særligt ansvar for sundhedsområdet. Anne Bukh er den nye kvinde på posten, og hun kommer fra Aarhus Universitetshospital som chef for Kræft- og Inflammationscentret.

Anne Bukh er rykket ind hos Region Nordjylland, hvor hun har fået titel af koncerndirektør og ansvar for hele sundhedsområdet.

Det skriver Randers Amtsavis.

Hun kommer fra en stilling som centerchef på Kræft- og Inflammationscentret ved Aarhus Universitetshospital, der med et årligt budget på cirka to mia. kroner og omkring 2.000 ansatte er universitetets største center. Her har hun haft sin gang i de sidste tre år, og inden da var hun i en længere årrække ansat som ledende overlæge på det daværende Aalborg Sygehus.

"Anne Bukh har en særdeles stærk lægefaglig indsigt i sundhedsområdet, og samtidig har hun erfaring med succesfuldt at lede et stort center, der alene i økonomi og personale svarer til et større sygehus. Herudover har Anne Bukh markeret sig i en række andre professionelle sammenhænge, så vi er sikre på, at vi har fundet den helt rette person til en nøglepost i det nordjyske sundhedsvæsen," siger regionsdirektør Svend Særkjær ifølge avisen.

Den nye sundhedsdirektør efterfølger Jens Winther Jensen på posten, og hun glæder sig til at tage fat:

"Jeg ser det som en utrolig spændende opgave som en del af direktionen og i et tæt samspil med den politiske ledelse og hospitalerne at kunne være med til at sikre de nordjyske borgere sundhedsydelser af høj kvalitet i et sammenhængende forløb på tværs af hospitaler, kommuner og almen praksis. Uanset borgernes bopæl og social status," siger Anne Bukh.

Forrige artikel Finansiel Stabilitet får ny bestyrelse Næste artikel Viceborgmester afløser Holger K.