Ny nordjysk direktør skal knytte bånd til Grønland

Interesseorganisationen Arctic Consensus, der er bindeled for samarbejdet mellem Nordjylland, Grønland og andre artiske lande, har fået ny direktør. Det er tidligere minister- og direktionssekretær Lise-Lotte Terp.

Lise-Lotte Terp er ny direktør i den danske interesseorganisation Arctic Consensus, der som et partnerskab mellem Aalborg Havn, Region Nordjylland, Vækstforum og Aalborg Kommune skal danne grobund for et tættere samarbejde mellem Nordjylland og de arktiske lande, herunder Grønland.

Det skriver Aalborg i dag.

17 års erfaring som ministersekretær, direktionssekretær, sekretariatschef, netværksleder og bestyrelsesleder bringer Lise-Lotte Terp med sig, når hun indtager direktørstolen 1. oktober.

Hun har i en årrække arbejdet for Grønlands Selvstyre og har de senere år været ansat i Aalborg Havn som sekretariatschef. Tidligere har hun været formand for Arctic Business Network, som plejer kommercielle interesser for nordjyske og grønlandske virksomheder. 

Dermed er hun godt rustet til sit nye job.

"Der er ingen tvivl om, at Lise-Lotte har de helt rigtige kompetencer til at gøre en forskel for vores samarbejde med Grønland og de øvrige arktiske lande. Hun har et stort netværk i Grønland og Nordjylland og har i mange år arbejdet med at fremme de nordjyske-grønlandske relationer," lyder det i følge Aalborg i dag fra Tonny Thorup, der er erhvervschef i Aalborg Kommune.

Forrige artikel Finanstilsynets nye direktør er Jesper Berg Næste artikel Cepos præsenterer ny kommunikationschef