Løkke bed ikke på Samuelsens papir-gimmick

Lars Løkke Rasmussen (V) duellerer i politisk origami med Anders Samuelsen (LA) tirsdag 19. januar. 

STØTTEPARTI: Anders Samuelsen (LA) rev tirsdag under spørgetimen hjørner af et A4-ark for at illustrere skattelettelser. Den præmis købte statsministeren ikke.

Statsministeren mente tydeligvist, at han blev præsenteret for lige lovligt lette løsninger fra sine støttepariter under spørgetimen tirsdag.

Først med Kristian Thulesen Dahl, som "ville løse asyltilstrømning ved at lade være med at integrere", og siden Anders Samuelsen, som "ville løse samfundets bæreevne ved at rive et hjørne af et stykke A4 papir og sætte skatten ned".  

"Virkeligheden er mere kompliceret end som så", lød det fra statsministeren. 

Og det lignede da også mere et medie-stunt end et oplæg til forhandling, da Liberal Alliances formand af tre omgange rev hjørner af papirer for at illustrere blandt andet topskattelettelsers indhug i samfundskagen.

Ifølge Anders Samuelsens illustration ville det koste ganske lidt. Statsministeren tilkendegav, at han fandt budskabet omkring skattelettelser sympatisk, men mindede samtidig Samuelsen om, at der er en kompliceret politisk virkelighed, som det også er nødvendigt at forholde sig til.

 

 

 

 

Forrige artikel Løkke måtte svare for udtalelser om “jamrende” kommuner Løkke måtte svare for udtalelser om “jamrende” kommuner Næste artikel Løkke lægger op til samlet reform af ungdomsuddannelserne Løkke lægger op til samlet reform af ungdomsuddannelserne