Hans Hækkerups søn stiller op til valget

Tidligere forsvarsminister Hans Hækkerups søn stiller op til kommunalvalget i København. Tue Hækkerup (S) er 38 år og officersuddannet.

Tue Hækkerup er officer i Hæren. Han har været udsendt til Bosnien to gange, en gang til Afghanistan og en gang til Sydsudan. Hans regiment er Den Kongelige Livgarde, hvor han har været infanteriofficer. Han har desuden været lærer på Hærens Officersskole og arbejdet for Forsvarets Personeltjeneste. Tue Hækkerup har fået politik ind med modermælken, idet forældrene er tidligere forsvarsminister Hans Hækkerup og Lise Hækkerup, medlem af Frederiksberg Kommunalbestyrelse og tidligere folketingsmedlem. Tue Hækkerup har siden 1. september været medlem af Københavns Borgerrepræsentation. Han indtrådte i stedet for Anne Vang, der forlod både borgmesterpost og borgerrepræsentation. Han overtog i den forbindelse pladsen i Børne- og Ungdomsudvalget, dog som menigt medlem, idet udvalget har borgmesteren, Jesper Christensen, som formand. Se Tue Hækkerups profil i Altinget.dks KV-kandidatdatabase her.
Forrige artikel Ny formand for Folketingets Presseloge: Anders Jerking Næste artikel Bjarke Møller stopper på Mandag Morgen