Navne-revolution på Berlingskes Christiansborg-redaktion

SKIFTEDAG: Claus Kragh afløser Bjarne Steensbech som Berlingskes politiske redaktør, og samtidig forlader Troels Mylenberg avisen.

Claus Kragh bliver ny politisk redaktør på Berlingske Tidende i stedet for Bjarne Steensbech.

Samtidig stopper politisk journalist Troels Mylenberg efter ændringer på avisen, der gør kommentator Thomas Larsen til ny personaleansvarlig for Christiansborgredaktionen.

Troels Mylenberg når at have været politisk journalist på Berlingske Tidende et års tid, når han stopper til oktober. Før da var han centerleder for Center for Journalistik på SDU.

"Strukturændringerne på Berlingske Tidende gør politisk kommentator Thomas Larsen til fagredaktør og personaleansvarlig for Christiansborgredaktionen. På den baggrund har jeg opsagt min stilling," siger en øjensynlig skuffet Troels Mylenberg til MedieWatch.dk.

"Det ærgrer mig at stoppe, for jeg var simpelthen så glad for at arbejde på redaktionen. Jeg forlod SDU for at komme tilbage til journalistikken, og det har været et skønt år på avisen. Men med den nye organisation tror jeg desværre ikke, at Berlingske Tidende længere er stedet for mig. Længere er den ikke, og det er ganske udramatisk," tilføjer Troels Mylenberg, der nåede at få en synlig og skarp politisk pen på Berlingske i løbet af året.

Troels Mylenberg vil i stedet bruge sin tid på at undervise og løse freelance- og konsulentopgaver.

Forrige artikel Uoverensstemmelser om udlændinge mellem S og R Næste artikel Borgmestre dumper på Facebook