Altinget får EU-dagbog

EU: Fredag udkommer den første "dagbog fra EU", hvor de danske europaparlamentarikere og andre i EU-systemet frem mod nytår skriver om deres uge i EU. Den første i rækken bliver Morten Messerschmidt (DF).

Fredag udkommer Altingets "dagbog fra EU" for første gang. Her vil europaparlamentarikere og andre i EU-systemet frem mod nytår, hver fredag, give et indblik i deres hverdag fra Bruxelles, Strasbourg og EU-systemet.

Den første med "dagbogen" er Morten Messerschmidt, som med sit indlæg giver et billede af sit job - der selv i en uge i en "ferie" nok må kaldes et anderledes job.

EU tættere på
Blandt EU-tilhængere er der ofte en modstand mod at skrive eller sige "nede i EU", da deres pointe er, at EU ikke blot er "nede i Bruxelles" - men er noget, vi alle er en del af.

Alligevel har flere læsere ytret ønske om at få et indblik i, hvad parlamentarikerne og andre i EU-systemet laver, og hvordan deres hverdag ser ud - dernede i Bruxelles. Med en "dagbog fra EU" får politikere og andre i EU-systemet mulighed for at fortælle lidt om deres job og seneste uge i og med EU og måske give svar på nogle af de spørgsmål, man måtte have.

"Dagbog fra EU" udkommer hver fredag, og man kan læse den på Altinget.dk og Altinget | EU, eller få den som mail - sammen med et overblik over EU-nyheder, analyser og blogs - ved at tilmelde sig EU-nyhedsbrevet på Altinget | EU.
Forrige artikel Opdelte ministerier blokerer bedre læreruddannelse Opdelte ministerier blokerer bedre læreruddannelse Næste artikel Dagbog fra EU: Et anderledes arbejde Dagbog fra EU: Et anderledes arbejde