S: Borgmestre burde indgå i debat i stedet

JOBCENTER: Det er ingen nyhed, vi er uenige, siger Torben Hansen til diskussionen i partiet om jobcenter-reformen. Han opfordrer borgmestrene til at indgå i en debat.

Socialdemokraterne har været splittet omkring jobcenter-reformen siden den spæde start. Arbejdsmarkedsordfører i partiet, Torben Hansen, løftede i sidste uge på Altinget.dk sløret for visionerne omkring jobcentrene, hvis S kommer til magten.

Hurtigt meldte adskillige borgmestre sig på banen og sagde nej tak til partitoppens planer. Men S-borgmestrene burde indgå i en debat i stedet for at sidde med korslagte arme, mener Torben Hansen.

12 S-borgmestre og formanden for KL's Arbejdsmarkedsudvalg er uenig med dig i udformningen af jobcentrene efter et magtskifte. Kommer det bag på dig?

"Nej det kommer ikke bag på mig. Vi har godt vidst, hvad KL's Arbejdsmarkedsudvalg med Erik Nielsen i spidsen har sagt de sidste par år. Det kommer ikke bag på mig, at der er nogen, der ikke er enige med mig i den udlægning. Det er glimrende, vi er medlem af et parti, hvor vi kan diskutere, hvilken vej tingene skal bevæge sig. Det tager jeg med knusende ro," siger Torben Hansen.

Login