Jobcenter-reform: Vi må se tiden an

JOBCENTER: Formand for KL's arbejdsmarkeds- og erhvervsudvalg, socialdemokraten Erik Nielsen, maner partifæller til besindighed: Lad jobcentrene komme i gang, før I snakker alternativer.

Tirsdag luftede Socialdemokraterne og SF over for Altinget.dk deres tanker om jobcentrenes situation, hvis de to partier kommer til magten efter næste valg. Men det er for tidligt at sige noget som helst om endnu, mener Erik Nielsen (S), formand for KL's arbejdsmarkeds- og erhvervsudvalg.

"Jeg er mere optaget af at få den nuværende situation i jobcentrene til at fungere end at kigge nye veje. Vi må evaluere efter et stykke tid og se, om det, man frygtede, nu også er blevet en realitet, og om man fik de succeser, som man håbede på. Det kan man så bruge som afsæt til at ændre på strukturen, så det kan fungere bedre. Det er en bedre løsning end at sige noget om, hvordan det eventuelt måtte se ud, hvis en anden regering kommer til," siger Erik Nielsen og fortsætter:

"Det ville være forkert af mig at sige, at jeg allerede efter få måneder med den nye struktur skal pege på nogle mangler. For det kan jeg ikke."

Login