#dkpol er tilbage fra sommerferie: Mette Frederiksens pensionsbombe 

Esben og Jakob er tilbage med en ny sæson af #dkpol. De taler om Christian Friis Bachs skifte til Venstre, præsidentvalget i USA og Socialdemokratiets melding om en genforhandling af danskernes pensionsalder. 

 

Ugens emner i #dkpol:

  • Christian Friis Bachs klubskifte (09:45): Jakob er imponeret over, at det er kommet til et punkt, hvor et af Radikales folketingsmedlemmer kan gå tørskoet i land hos Venstre. Sammen med Esben diskuterer han Christian Friis Bachs overraskende partiskifte.
  • Amerikans valg (17:07): Efter sommerens mange kolbøtter forsøger Esben og Jakob igen at få greb om den amerikanske valgkamp og den udvikling , der er sket siden sidst de var i studiet. Hos Demokraterne er den gamle garde blevet skiftet ud efter otte år, og Jakob spiller Kamela Harris' seneste kampagnevideo for Esben, der kalder det Obama-energi.
  • Mette Frederiksens pensionsbombe (31:37): Den politiske sæson blev skudt i gang med lidt af en bombe. Esben mener i hvert fald, at det er helt vildt! Hør med, og find ud af hvorfor.
     

Værter: Esben Schjørring, politisk redaktør på Altinget, og Jakob Nielsen, ansvarshavende chefredaktør på Altinget

Producer: Emma Klitnæs, podcastassistent

 

Forrige artikel Forfatter i ny bog: Vi kan ikke effektivisere omsorg Forfatter i ny bog: Vi kan ikke effektivisere omsorg