Inger Støjberg: Flere krav til unge ledige

UNGE: Flere unge ledige giver risiko for en tabt generation. Det skal løses med en fast og bestemt hånd over for unge, siger beskæftigelsesminister Inger Støjberg (V) i et interview med Altinget.dk.

Med pisk i den ene hånd og gulerod i den anden hånd vil regeringen få bugt med den hastigt stigende ledighed blandt unge.

Siden beskæftigelsesminister Inger Støjberg (V) tiltrådte som minister i april, har arbejdsløsheden generelt buldret i vejret, men især for de unge er den steget eksplosivt. Katastrofalt, mener Inger Støjberg, der som af sine vigtigste opgaver siden tiltrædelsen har brugt tiden på at lave en samlet plan for regeringens tiltag mod ungdomsarbejdsløsheden. Flere krav er en del af løsningen.

Vil hjælpe Lars Løkkes søn
"Det er de unge, de står svagest i den nuværende finanskrise. Derfor er det så afgørende, at vi ikke taber en hel generation på gulvet. Lars Løkke Rasmussen sagde, da han tiltrådte som statsminister, at hans søn aldrig måtte opleve begrebet ungdomsarbejdsløshed, og det vil jeg gerne arbejde for, at han så aldrig kommer til," siger Inger Støjberg i et interview med Altinget.dk.

Login