Her er folkeskolelærernes debatpanel

DEBATPANEL: Altinget | Uddannelse sætter i den næste tid fokus på den kommende reform af folkeskolen. Det gør vi blandt andet med et nyt debatpanel, som består af lærere fra landets folkeskoler.

Folketingets partier skal i den kommende tid blive enige om, hvordan den danske folkeskole fremover skal være indrettet.

Børne- og undervisningsminister Christine Antorini (S) fremlagde før jul regeringens bud på en folkeskolereform under overskriften: "Gør en god skole bedre - et fagligt løft af folkeskolen". 

Altinget | Uddannelse har sammensat et panel med folkeskolelærere fra den danske folkeskole. Mens politikerne forhandler på Christiansborg, vil panelet bidrage med deres holdninger til en række aktuelle emner og spørgsmål i forbindelse med reformen af den danske folkeskole.  

<img align="left" src="@nyimg=13069@" />
Nikolaj Schnurre, (41 år), Thurø ved Svendborg. Souschef på Højby Skole
Nikolaj Schnurre blev uddannet lærer i 1999 i Aarhus. Inden da læste han det meste af et HA-studium. Nikolaj Schnurre har arbejdet syv år på Hømarkskolen i Svendborg, hvor hvor han underviste i dansk, matematik, idræt, historie, samfundsfag, DSA, AKT og blev uddannet konfliktmægler. Han har desuden arbejdet to år på Svendborg Erhvervsskole, hvor han underviste i dansk, matematik, samfundsfag, erhvervsøkonomi, virksomhedssimulering, håndbold på sportscollege.

Nikolaj Schnurre har siden 2008 været souschef på Højby Skole i Odense.

Login