Gymnasielærere forvirrede over reform

NYHED: SF har fået indput fra flere tusinde på partiets hjemmeside om gymnasiereformen. De fleste skriver, at lærerne har været forvirrede.

SF har i løbet af sommeren fået indput til gymnasiereformen på en særlig hjemmeside. Og de fleste skriver, at både elever og især lærerne ikke har følt sig hjemme i den nye reform, siger SF's uddannelsesordfører Nanna Westerby.

"Det gennemgående tema er, at lærerne ikke er efteruddannede i reformen, og at lærerne derfor har været forvirrede over reformen. Enkelte elever skriver, at de to dage før eksamen har fået at vide, hvad faget egentlig gik ud på," siger Nanna Westerby.

Almen Studieforberedelse til debat
Fra slutningen af juni har hjemmesiden været åben for alle med interesse i reformen, og siden har omkring 2000 gymnasieelever og andre interesserede klikket sig ind på hjemmesiden. Lige nu er Nanna Westerby i gang med at kigge på alle kommentarerne og sammenskrive det til partiets videre arbejde på til at revidere gymnasiereformen. Og de forskellige input vil have indflydelse på SF's forslag til ændringer til reformen.

Login