Denne uge på Uddannelse (37)

DET SKER: Børne- og Undervisningsudvalget er på udvalgsrejse til Ontario, Canada. KL holder ledertræf, og Danmarks Lærerforening har sin årlige kongres. Børne- og undervisningsminister Christine Antorini (S) fortsætter rækken af stormøder om Ny Nordisk Skole. Læs mere her.

Ministeren
Torsdag 13. september er børne- og undervisningsminister Christine Antorini i Helsingør, hvor hun deltager i DR-arrangementet Små Synger Sammen. Samme dag er hun i Humlebæk, hvor hun taler ved konferencen Naturen som grønt klasseværelse. Hun taler ligeledes ved Danmarks Lærerforenings årskongres og deltager i Årsmøde Forum100 %. 

Fredag 14. september deltager ministeren i Ungdomsskoleforeningens efterårskonference med fokus på ungdomsskolen og Ny Nordisk Skole. Samme dag er ministeren også i Odense til stormøde om Ny Nordisk Skole på H.C. Andersen Skolen.

Folketinget
Børne- og Undervisningsudvalget er på udvalgsrejse til Ontario, Canada, fra søndag 9. september til fredag 14. september. Formålet med turen er at studere erfaringer og resultater af skolereformen i Ontario.

Login