Transportdebatten giver kommunerne ordet

PRÆSENTATION: Hvilken transportpolitisk dagsorden er vigtig i din kommune, og hvad skal prioriteres i 2016? Det vil en række kommunale aktører i den kommende tid stille skarpt på. Mød panelet og læs mere.

I den kommende tid får kommunerne ordet, når der skal diskuteres transportpolitik og prioriteringer i 2016. Emnet er valgfrit, og debatpanelet består af kommunale aktører fra hele landet.

Mød panelet her:

Anker BoyeAnker Boye (S), borgmester i Odense Kommune
Anker Boye er socialdemokratisk borgmester i Odense Kommune. Han har gennem årene været politisk aktiv i en række sammenhænge, blandt andet som formand for Dansk Kommunal Arbejderforbund/Forbundet af Offentligt Ansatte i Odense i 1981-93 og som formand for LO i Odense i 1991-94.

Michael KirkfeldtMichael Kirkfeldt, stadsingeniør i Aalborg Kommune
Michael Kirkfeldt er stadsingeniør i Aalborg Kommune og formand for KTC's faggruppe for veje, trafik og trafiksikkerhed. Han er uddannet fra Ingeniørhøjskolen Aarhus Teknikum i 1991 og har siden arbejdet som ingeniør forskellige steder, blandt andet hos Midtjysk Elforsyning og Aarhus Kommune.

Tobias Birch JohansenTobias Birch Johansen (V), borgmester i Læsø Kommune
Tobias Birch Johansen er borgmester i Læse Kommune samt direktør i B.T.B. Olie A/S. Han har tidligere været direktør i Læsø Vognmandsforretning i perioden 2006-2011. 

Morten KabellMorten Kabell (EL), teknik- og miljøborgmester i Københavns Kommune 
Morten Kabell er teknik- og miljøborgmester i Københavns Kommune. Han har været medlem af Borgerrepræsentationen i København siden 1997 og har i flere perioder været medlem af byrådet, først fra 1998-2001 og siden fra 2006 til i dag.

Daniel Nyboe AndersenDaniel Nyboe Andersen (R), 1. viceborgmester i Aalborg Kommune
Daniel Nyboe Andersen er 1. viceborgmester i Aalborg Kommune og medlem af KL's teknik- og miljøudvalg. Han er ba.hum.inf. fra Aalborg Universitet i 2002 og har været med til at grundlægge Danske Fagkonferencer.

Forrige artikel Stadsingeniør: Udvikling i Nordjylland kræver statslig medfinansiering Stadsingeniør: Udvikling i Nordjylland kræver statslig medfinansiering Næste artikel Morten Kabell: Transportsektoren som drivkraft for grøn omstilling Morten Kabell: Transportsektoren som drivkraft for grøn omstilling