Se debat med borgmester og tidligere ministre: Hvem har det politiske ansvar for verdensmålene?

VERDENSMÅLSUGE: Fredag diskuterede d tidligere ministre Kristian Jensen og Kirsten Brosbøl samt borgmesteren i Gladsaxe Kommune blandt andet, hvem der har det politiske ansvar for at realisere verdensmålene. Se debatten her.

"Hvis der ikke er et krav til de enkelte departementer i ministerierne om, at de skal arbejde med verdensmålene, så bruger de i stedet kræfterne på det, der er krav om".

Det sagde tidligere udenrigsminister Kristian Jensen (V) i fredagens sidste debat i Verdensmålsugen, hvor han sammen med Kirsten Brosbøl og borgmester Trine Græse diskuterede det politiske ansvar for at arbejde frem mod de 17 verdensmål.

Se debatten i videoen ovenfor.

Debattører:
Kristian Jensen, formand for Folketingets 2030-Netværk, fhv. udenrigsminister, fhv. finansminister mm.
Kirsten Brosbøl, stifter og CEO af 2030Beyond, medlem af The Lancet’s Covid19 kommission, fhv Obama Scholar, fhv. miljøminister mm.
Trine Græse, borgmester i Gladsaxe Kommune

Moderator:
Lisbeth Knudsen, tværgående chefredaktør i Altinget og Mandag Morgen

Arrangør: 
Tænketanken Mandag Morgen

Forrige artikel Minister: Udviklingsbistand kan også bane vejen til modtagecentre i Afrika Minister: Udviklingsbistand kan også bane vejen til modtagecentre i Afrika Næste artikel Gense pressemødet, hvor Mette Frederiksen delvist julelukkede Danmark Gense pressemødet, hvor Mette Frederiksen delvist julelukkede Danmark