Roslev fratræder som direktør for DSB

EXIT: Efter blot to en halv måned stopper Christian Roslev som administrerende direktør for DSB. Økonomidirektør Jacob Kjær overtager midlertidigt stillingen.

Christian Roslev stopper som administrerende direktør for DSB af personlige / helbredsmæssige årsager.

Det meddeler DSB i en pressemeddelelse.

Christian Roslev tiltrådte den 1. august som administrerende direktør for DSB. Han kom fra en stilling som administrerende direktør for Nordjyllands Trafikselskab og har også siddet i bestyrelsen for blandt andet Rejsekort A/S og Rejseplanen.

Christian Roslev ønsker ikke at give en længere udredning om sin beslutning om at forlade DSB, men meddeler i en besked til DSB's ansatte, at det ikke har været nogen nem beslutning: 

"Jeg har sat pris på samarbejdet med DSB's bestyrelse, ledelse og øvrige medarbejdere. Jeg har ikke yderligere kommentarer, hvilket jeg håber, at alle har forståelse for."

DSB's bestyrelse har valgt at konstituere økonomidirektør Jacob Kjær som administrerende direktør for DSB, mens bestyrelsen finder en ny person til posten.

Jacob Kjær fortsætter som økonomidirektør og vil sammen med den øvrige koncernledelse fortsat stå i spidsen for den igangværende proces med at skabe en mere robust og bæredygtig økonomi i DSB.

Vicedirektør Ove Dahl Kristensen vil deltage i koncernledelsesmøderne, indtil en ny direktør er tiltrådt.

Forrige artikel Regeringen historisk dårligt fra start Regeringen historisk dårligt fra start Næste artikel Tasja Parize ny pressechef for SF