Thomas Hundsbæk fortsætter som særlig rådgiver

JOB: Udviklingsminister Rasmus Helveg Petersen (R) har valgt Thomas Hundsbæk som sin særlige rådgiver. Hundsbæk var også særlig rådgiver for den tidligere udviklingsminister, Christian Friis Bach (R).

I halvanden måned har den nye udviklingsminister Rasmus Helveg Petersen været uden særlig rådgiver. Men nu er valget faldet på Thomas Hundsbæk.

Valget er ikke overraskende. Hundsbæk var med fra starten som særlig rådgiver for den tidligere udviklingsminister, Christian Friis Bach, og kender dermed området.

De særlige rådgiveres ansættelse følger den enkelte minister. Derfor blev Thomas Hundsbæk automatisk opsagt, da Christian Friis Bach valgte at træde tilbage i slutningen af november, efter han havde videregivet forkerte oplysninger til Folketinget.

Thomas Hundsbæk er uddannet journalist. Han har tidligere været presse- og kommunikationschef i Københavns Kommune samt nyhedsredaktør og medlem af redaktionsledelsen på Berlingske Tidende, redaktør på 24timer og undersøgende reporter på Politiken.

Forrige artikel Børsting stopper som spindoktor for Løkke Børsting stopper som spindoktor for Løkke Næste artikel Rystet Christie undskylder afpresning Rystet Christie undskylder afpresning