"Han døde midt i den livsgerning, han havde taget på sig": Se billederne fra Søren Pape Poulsens bisættelse

Lørdag blev Konservatives formand, Søren Pape Poulsen, bisat fra Viborg Domkirke. Altinget har samlet en række billeder fra bisættelsen, hvor adskillige ministre, partiledere og tidligere toppolitikere var mødt op for at sige et sidste farvel.

Efter en uge med utallige nekrologer og mindeord samledes familie, venner, politikere og Det Konservative Folkeparti lørdag til den endelige afsked med Søren Pape Poulsen i Viborg Domkirke.

Søren Pape Poulsen døde 2. marts, efter han var blevet ramt af en alvorlig hjerneblødning.

"Det ramte os alle som et chok, og det føltes så dybt meningsløst, at han, der var så fuldt af liv, ikke her her mere. Søren elskede livet," indledte biskop Henrik Stubkjær, der forestod bisættelsen af den konservative formand.

"Han døde midt i den livsgerning, han havde taget på sig," fortsatte han.

{{toplink}}

Henvendt direkte til Søren Pape Poulsens forældre, Ruth og Svend, der sad sammen på forreste række i domkirken, satte Stubkjær ord på deres tætte forhold.

"Søren var et familiemenneske. Der var et ganske særligt bånd mellem jer tre. Det ved alle, som blot kendte lidt til Søren. Han fortalte vidt og bredt om mor og far – og han gjorde det med stolthed, kærlighed og varme." 

"I var hans faste holdepunkt og støtte i alt, hvad der hændte ham," lød det.

Altinget har samlet en række billeder fra Søren Pape Poulsens sidste rejse.

























Forrige artikel SF-formand uddyber tanker om en regering med Løkke: SF-formand uddyber tanker om en regering med Løkke: "Han har reformeret sig selv" Næste artikel "Intet ønskescenarie", men SF'ere afviser ikke regeringssamarbejde med Moderaterne