Folketingets nye tv-site er åbnet

FOLKETINGS-TV: Folketinget har åbnet for et nyt tv-site på hjemmesiden, der giver mange nye muligheder. Det er eksempelvis muligt at spole tilbage i et møde, der vises direkte.

På Folketingets nye tv-site er det muligt at se møderne "on demand" og dermed se eller gense et møde på et hvilket som helst tidspunkt.

Tv-optagelserne bliver desuden integreret i de skriftlige referater, så man både kan se og læse forhandlingerne i Folketingssalen.

Når man ser direkte transmissioner på Folketingets hjemmeside, får man desuden muligheden for at spole tilbage i møderne, mens de vises direkte.

"Nu kan man når som helst få adgang til optagelser af møderne i Folketinget, hvad enten det er som borger eller professionel bruger," siger Folketingets formand Thor Pedersen i en pressemeddelelse om det nye tiltag og fortsætter: 

"Med tv-sitet er Folketinget som parlament førende i forhold til åbenhed og tilgængelighed til det parlamentariske arbejde."

Forrige artikel De 32 initiativer i regeringens ghetto-strategi Næste artikel Rød blok bedst til at sikre sunde fødevarer Rød blok bedst til at sikre sunde fødevarer