DR har fundet ny vært til Detektor

Det bliver Adina Ren, der overtager værtstjansen på DR-programmet Detektor fra Camilla Stampe. 

Når DR-programmet Detektor vender tilbage med en ny sæson til efteråret, bliver det med en ny vært bag mikrofonen. DR har ansat Adina Ren som afløser for Camilla Stampe.

Det skriver DR i en pressemeddelelse.

Adina Ren har senest været ansat som journalist på TV2-programmet Gravergruppen. Tidligere har hun blandt andet arbejdet som journalist på Radio24Syv. 

"Det bliver så fedt at være med til at udvikle det solide koncept ’Detektor’. Jeg har høje ambitioner, og med den drøm af en redaktion, der er sat, er jeg sikker på, vi kommer til at stille magthavere til ansvar, mens vi driller, oplyser, nørder og underholder lytterne," siger Adina Ren i pressemeddelelsen.

Siden 2017 har Camilla Stampe stået i spidsen for programmet, men hun skifter til TV2's Christiansborg-redaktion efter sidste program i denne sæson. Derefter skal programmes udvikles, så det er klar til en ny sæson fra september.

"Når ’Detektor’ vender tilbage, bliver det med det kritiske interview som en central del af programmet, og det kræver, at man både har evnen til at høre, hvad der bliver sagt, og til at afbryde og holde fast. Jeg er sikker på, det er en disciplin, Adina vil mestre," siger kanalchef for P1 Nikolai Thyssen.

Forrige artikel Naser Khader bliver frikendt for injurier i Højesteret Naser Khader bliver frikendt for injurier i Højesteret Næste artikel Kristoffer Eriksen bliver journalistisk chefredaktør for Mads Brüggers nye medie