Det sker på Folkemødet - lørdag

GUIDE: Folkemødets tredje dag byder atter på en lang række politiske debatter og arrangementer. Få et overblik over nogle af dagens begivenheder her.

Med forbehold for ændringer

Morgenmøde med ministeren - Bjarne Corydon
LO. FTF.
14. juni, 08:30 - 09:30 Det Gamle Posthus, "Folkets Hus" 
Finansminister Bjarne Corydon (S) diskuterer, hvordan vi skaber vækst og arbejdspladser. Som Danmarks kassemester er han ansvarlig for, at pengene passer. Men i det seneste år har der været blæst om finansministeren. Selv mener han, at regeringen fører en ansvarlig økonomisk politik, der skaber vækst, job og plads til mere velfærd. Vi går Bjarne Corydon på klingen i en snak om finanslov, vækstpakker og beskæftigelsesudspil. Vi spørger, hvordan finansministeren ser på både Danmarks og Socialdemokraternes fremtid. Og du kan spørge med over en kop stærk kaffe og rundstykker. Debatten styres af Gitte Redder, Ugebrevet A4.
 
--- 
 
Morgenslabberas med ministrene
Socialdemokraterne.
14. juni, 09:00 - 10:00 Den Gamle Brandstation
Kom på fornavn med Mette, Dan, Christine, Nicolai, Carsten og Kirsten, når ministrene inviterer til morgenkaffe på den Gamle Brandstation. Har du spørgsmål, ideer eller kommentarer, eller vil du bare gerne møde ministrene, så er det her stedet.
 
--- 
 
Bedrevidende (kultur)radikale
Radikale Venstre.
14. juni, 09:30 - 10:00 Cirkuspladsen, "Radikale Venstre, C12" 
Skatteminister Morten Østergaard (RV) og kulturredaktør på Politiken Rune Lykkeberg i debat om "folket" og den "bedrevidende overklasse", som Lykkeberg kastede kritisk lys på i "Kampen om sandhederne". Hvor går grænsen mellem at lede og følge - mellem forståelse og forførelse i vælgerhavet?
 
--- 
 
Connie Hedegaard samtaler om klima- og energipolitikken i EU
HMN Naturgas.
14. juni, 10:00 - 10:40 Danchells Anlæg, "GAS kom for at BLIVE-teltet, D7" 
Connie Hedegaard, EU's klimakommisær i samtale med Karen Hjulmand, DR P1 orientering om den aktuelle europæiske klima- og energipolitik, CO2-kvotesystemets betydning og udfordringer samt naturgassens rolle i klima- og energipolitikken. 
 
--- 
 
Debat med undervisningsministeren om unges fritidsliv
Ungdomsringen. BUPL.
14. juni, 10:00 - 11:00 Allinge Havn - Ydermolen, "Det Kriminalpræventive Råd, Y12"
Lige om lidt lyder startskuddet til en helt ny folkeskole. Ungdomsringen og BUPL sætter fokus på de muligheder og udfordringer, den nye folkeskole giver for unges fritidsliv. Vi har inviteret undervisningsministeren og Københavns overborgmester til en debat med praktikere og naturligvis de unge selv. Undervisningsminister Christine Antorini (S) deltager blandt andre. 
 
--- 

Tryghed hvor vi bor - minister Carsten Hansen tager debatten
Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter.
14. juni, 10:00 - 11:00 Cirkuspladsen, "Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter, C25
I nogle boligområder er beboerne utrygge. Men hvad er problemet, og hvad kan vi gøre ved det? Det debatterer boligminister Carsten Hansen (S) med Benedikte Kiær (Konservativ borgmester i Helsingør og tidligere socialminister), Andreas Kamm (Dansk Flygtningehjælp), Palle Adamsen (BL) og Per Larsen (Børnerådet).
 
---
 
Politikernes personlige branding - hvor går grænsen?
Ekstra Bladet.
14. juni, 10:00 - 11:00 Cirkusteltet, Debat Medier/journalistik
Ekstra Bladets chefredaktør Poul Madsen inviterer til debat om politikeres personlige branding og privatliv. Kan politikerne tillade sig ikke at blande privatlivet ind i deres personlige kamp for at blive valgt? Og hvor langt kan medierne tillade sig at gå?  Peter Goll, kommunikationsrådgiver,  Ida Auken (R) og Søren Pind (V) deltager. 
 
--- 

Den danske natur som et generøst spisekammer
Landbrug & Fødevarer.
14. juni, 10:00 - 11:00 Allinge Røgeri, "Landbrug & Fødevarer"
 Søren Gade og miljøminister Kirsten Brosbøl (S) debatterer tilbereder vildt fra den danske natur.
 
---
 
Gå Støjberg og Panduro på klingen
Socialdemokraterne.
14. juni, 10:00 - 11:00 Den Gamle Brandstation
De politiske ordførere for Danmarks to største partier Inger Støjberg (V) og Maja Panduro (S) mødes til debat om aktuelle politiske emner og de store brudlinjer mellem rød og blå blok. 
 
--- 
 
Sol over arbejdsmarkedet
Tænketanken Cevea.
14. juni, 10:00 - 10:45 Granittens Gård
ia Olsen Dyhr (SF) og René Christensen (DF) vil diskutere udfordringer i forhold til udenlandsk arbejdskraft, fastholdelse af danske arbejdspladser og arbejdspladser til alle – Ceveas faglige meningsdannerne bidrager med indspark fra deres egne oplevelser på arbejdsmarkedet 
 
--- 
 
Arbejdsklausuler - kampen mod social dumping
LO.
14. juni, 10:00 - 11:00 Det Gamle Posthus, "Folkets Hus" 
Hvad er det reelt blevet til med at få indført arbejdsklausuler i kommuner og regioner? Diskuter med Beskæftigelsesminister Mette Frederiksen (S) og kommunalpolitikere om, hvor langt de er villige til at gå for at sikre at offentlige opgaver udføres på danske vilkår, når opgaverne udliciteres.
 
--- 
 
Fra elitesoldat til eliteatlet - sport for rehab - del I
DIF Soldaterprojekt i samarbejde med SSOP og Familienetværket.
14. juni, 10:00 - 11:00 Danchells Anlæg, "Strandvejen 14, skole nord, afd. Kongeskær" 
Forsvarsministeren, udenrigsministeren, Peter Skaarup, gruppeformand for DF og den amerikanske ambassadør kæmper med og mod danske krigsveteraner, elitesportsfolk og mulige paralympiske deltagere i en intens basketball kamp. Kampen fløjtes i gang af kulturminister Marianne Jelved.
 
--- 
 
Partiledertale ved partiformand Kristian Thulesen Dahl
Dansk Folkeparti.
14. juni, 11:00 - 11:30 Cirkuspladsen - Talerstolen, "Cirkuspladsen - Talerstolen"
Dansk Folkeparti på scenen med partiledertale af partiformand Kristian Thulesen Dahl. 

---

Krigens dilemmaer: Brød eller bomber?
Udenrigsministeriet. Læger uden Grænser.
14. juni, 11:30 - 12:30 Cirkuspladsen, "Udenrigsministeriet, C18" 
Læger uden Grænser udfordrer på Folkemødet Handels- og Udviklingsminister Mogens Jensen (S) til, sammen med publikum og et panel af eksperter, at tage stilling til en række konkrete dilemmaer fra krigens verden. I konfliktsituationer, hvor Danmark, FN eller andre aktører både leverer nødhjælp parallelt med militær støtte, opstår en række udfordringer og dilemmaer for civilbefolkningen, der er fanget i konflikt, og for de organisationer, der forsøger at hjælpe dem. For hvordan kan man se, hvem der kommer med brød, og hvem der kommer med bomber?
 
---
  
Er pressens etik kørt af sporet?
Kristeligt Dagblad.
14. juni, 11:30 - 12:30 Nordlandspladsen, "Grundtvigs Telt"
Er Se & Hørs afluring af kendtes kreditkort tegn på generelt faldende etik i pressen? Og er der brug for strammere presselovning, som flere politikere har talt for? Kom og hør Dansk Journalistforbunds formand, Mogens Blicher Bjerregaard i debat med Dansk Folkepartis retsordfører, Peter Skaarup. 
 
--- 
 
Mere og bedre udlicitering
ISS.
14. juni, 11:30 - 12:30 Ved Allinge Røgeri, "Geelmuyden Kiese, R2" 
Udlicitering af service og vedligeholdelse er et middel til at opnå højere produktivitet og holde fokus på de borgernære opgaver i det offentlige. Debat med bl.a. skatteminister Morten Østergaard og Venstres Claus Hjort Frederiksen. Moderator journalist Mette Walsted Vestergaard.
 
--- 
 
NEWS krydsild med Kristian Thulesen Dahl
BL - Danmarks Almene Boliger. TV2 NEWS
14. juni 11:30 - 12:00

TV 2 NEWS sender direkte med interview og analyse fra BL's Dome på Cirkuspladsen - under og efter partiernes taler på Hovedscenen. Kom forbi og få mulighed for at stille spørgsmål til Kristian Thulesen Dahl direkte på TV 2 NEWS.

---  

Fælleskulturens udfordringer. Jelved og Romer i samtale.
Højskolerne.
14. juni, 12:15 - 13:00 Danchells Anlæg, "Højskolernes Folkekøkken, D1"
Kultur og dannelse er det, vi er fælles om. Men kan man promovere det fælles kulturgods, og hvordan undgår man, at folkeoplysning bliver til folkeopdragelse. For hvem bestemmer, hvad det er, vi skal være fælles om? Kulturminister Marianne Jelved og forfatter Knud Romer i debat om kulturudfordringer.

---
 
De der nede i Bruxelles - Det er også os
Europa-Huset.
14. juni, 12:45 - 13:15 Cirkuspladsen, "Europa-Husets telt, C27" 
Connie Hedegaard debatterer med Skatteminister Morten Østergaard, formand for Folketingets Europaudvalg, Eva Kjer Hansen og MEP Bendt Bendtsen. Ole Ryborg styrer debatten
 
--- 
 
Er demokratiet i fare?
Faglige Seniorer.
14. juni, 13:00 - 14:00 Danchells Anlæg, "Faglige Seniorer D22"
Folketingets formand Mogens Lykketoft (S) giver et overblik over udviklingen i folkestyret igennem et langt politisk liv, og kommenterer nogle af de emner, som debatteres for øjeblikket. Har eksperter og embedsmænd sat sig på magten, er der for mange folketingsmedlemmer, og hvad med folket og medierne?

---

Europa-Parlamentsvalget og pressen
Europæisk Ungdom.
14. juni, 13:00 - 14:00 Nordlandspladsen, "Europabevægelsen, N19"
Hvordan har den danske presse behandlet Europa-Parlamentsvalget? Har valget været retfærdigt dækket? Har debatten være ligevægtig, eller har den været baseret på enkeltsager? Kan det gøres bedre? 4 danske journalister, Anne Haubek, Jesper Termansen, Bent Winther og Morten Øyen Jensen, vil debattere netop disse spørgsmål. Debatten vil blive ledet af ordstyrer Michael Ehrenreich, Direktør for Det Udenrigspolitiske Selskab.
 
--- 
 
Corydon og Klarskov om fremtidens konkurrencestat
Dansk Erhverv.
14. juni, 13:00 - 13:45 Allinge Havn - Ydermolen, "Dansk Erhverv, Y2" 
Finansminister Bjarne Corydon (S) og Dansk Erhvervs adm. direktør Jens Klarskov giver hver deres bud på fremtidens konkurrencestat.
 
--- 
 
Kemi i hverdagen
Socialdemokraterne.
14. juni, 13:00 - 14:00 Den Gamle Brandstation
Hvordan finder man balancen mellem frygt og fornuft, når man vil undgå skadelig kemi og samtidig leve et almindeligt liv? Kom til en personlig samtale mellem Miljøminister Kirsten Brosbøl og Iben Maria Zeuthen fra Radio24syv.  
 
--- 
 
Pia Kjæsgaard vs kulturminister Marianne Jelved
Dansk Folkeparti.
14. juni, 13:30 - 14:00 Cirkuspladsen, "Dansk Folkepartis stand, C13" 
Værdiordfører Pia Kjærsgaard og kulturminister Marianne Jelved debatterer kulturpolitik – herunder ”dannelse”. 
 
--- 
 
Venstre på scenen
Venstre.
14. juni, 14:00 - 14:30 Cirkuspladsen - Talerstolen, Partiarrangement og formandstale på Folkemødets hovedscene
Næstformand og gruppeformand Kristian Jensen er vært, når VUs formand Jens Husted og politisk ordfører Inger Støjberg får ordet som optakt til Venstres formand Lars Løkke Rasmussens tale ved Folkemødet 2014.

---

Reformamok: fra velfærdsstat til konkurrencestat?
Folkeuniversitetet.
14. juni, 14:30 - 15:15 Biblioteket, "Folkeuniversitetet (R7)
Den danske velfærdsstat fungerer ikke, som den gjorde engang. Regeringen er gået ’reformamok’ og dynamik, tilpasning og konkurrence er i højsædet. Men er en konkurrencebetonet stat fremtidens velfærdsstat? Ove Kaj Pedersen (CBS), Lars Goldschmidt (S) og Hosea Dutschke (Aarhus Kommune) debatterer.
 
--- 
 
NEWS krydsild med Lars Løkke Rasmussen
BL - Danmarks Almene Boliger. TV2 NEWS.
14. juni, 14:30 - 15:00 BL's Dome
TV 2 NEWS sender direkte med interview og analyse fra BL's Dome - under og efter partiernes taler på Hovedscenen. Kom forbi og få mulighed for at stille spørgsmål til Lars Løkke Rasmussen direkte på TV 2 NEWS.
 
--- 
 
Hvordan sikrer vi fremtidens velfærd?
Socialdemokraterne.
14. juni, 14:30 - 15:30 Den Gamle Brandstation
Bjarne Corydon (S) går i clinch med Kristian Thulesen Dahl (DF) om, hvordan vi får Danmark ud af krisen og får sikret danske arbejdspladser og fremtidens velfærd.
 
--- 
 
Demokrati for folket eller for de få?
Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter.
14. juni, 14:30 - 15:30 Cirkuspladsen, "Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter, C25"
Med Kristian Madsen som ordstyrer diskuterer formand for Folketinget Mogens Lykketoft, præst Kathrine Lilleør og chefredaktør Poul Madsen demokratiets tilstand med minister Carsten Hansen. Er der en tillidskrise mellem beslutningstagere og befolkning? Og hvordan kan vi styrke deltagelsen?

---

Event som kreativ kraft for børn og skoler i en grænseregion
Oresund Event Center i samarbejde med Öresundskomiteen.
14. juni, 14:30 - 15:30 Kærnehuset, "Kirkeplads 2" 
Hør hvordan store events kan være afsæt for børns kreative skabelse og engagement i samfundsspørgsmål på tværs af landegrænser. En samtale med Connie Hedegaard, Pia Allerslev, lærere, elever og eventfolk med udgangspunkt i skolekonkurrencen Eurovision School Contest om ”et grønnere Europa”.
 
---
  
Pia Kjærsgaard fortæller om sit liv og sin bog
Dansk Folkeparti.
14. juni, 15:00 - 15:30 Cirkuspladsen, "Dansk Folkepartis stand, C 13"
Hør Pia Kjærsgaard fortælle om sit liv og sin aktuelle bog ”Fordi jeg var nødt til det” Der er mulighed for at købe bogen og få den signeret af Pia.
 
--- 
 
10-års fødselsdagsfest for de pædagogiske læreplaner
Danmarks Evalueringsinstitut EVA. BUPL.
14. juni, 15:00 - 16:30 Kæmpestranden, "Danmarks Lærerforening, S9" 
De pædagogiske læreplaner fylder 10 år. BUPL og Danmarks Evalueringsinstitut (EVA) fejrer læreplanernes fødselsdag og diskuterer, hvad de har betydet for børns udvikling, for pædagogers og dagplejeres rolle og for brugen af vurderinger og dokumentation i danske dagtilbud. I debatten deltager repræsentanter fra daginstitutioner og kommuner samt Lotte Rod (R), Louise Elholm (V), og Manu Sareen (R) Moderatorer: Mikkel Haarder (EVA), Henning Pedersen (BUPL). 
 
--- 
 
Åbent hus: Søren Pind og Bertel Haarder synger for
Venstre.
14. juni, 15:00 - 17:00 Danchels Hus, "Venstres hus på Havnegade" 
Den Store Spindoktor-Quiz
KristiansenUlveman.
Kom og vær med, når Bertel Haarder og Søren Pind i flot duet synger sange fra Højskolesangbogen, gamle politiske sange og måske en hjemmelavet sang til lejligheden. Lasse og Mathilde lægger toner til.
 
--- 

Kom og få en snak med Folketingets formand Mogens Lykketoft
Folketingets Oplysningstjenester.
14. juni, 15:30 - 16:00 Cirkuspladsen, "C 21 Folketingets Oplysningstjenester"

Mød Folketingets formand Mogens Lykketoft i Folketingets telt på Cirkuspladsen, hvor du også kan få svar på spørgsmål om Folketinget og EU fra Folketingets Oplysningstjenester.

--- 

Mød Klima- og energiminister Rasmus Helveg Petersen
Radikale Venstre.
14. juni, 16:00 - 16:30 Cirkuspladsen, "Radikale Venstres Telt, C12"
Klima- og energiminister Rasmus Helveg Petersen gæster lørdag eftermiddag Radikale Venstres Telt - kom og hils på ministeren til en uformel snak.
 
--- 
 
Dialog-matiné med kulturminister Marianne Jelved
Sangens Hus.
14. juni, 16:00 - 17:00 Danchells Anlæg, "Sangens Hus, D8"
 
--- 

Ministerspørgetime
14. juni, 16:00 - 17:00 Den Gamle Brandstation
Har du et spørgsmål, du brænder for at stille en minister? Forsvarsminister Nicolai Wammen, minister for fødevarer, landbrug og fiskeri Dan Jørgensen og handels- og udviklingsminister Mogens Jensen står klar til at svare på dine spørgsmål. Jens Joel sørger for, at alle kommer til orde.
 
--- 
 
EU efter valget
Det Konservative Folkeparti.
14. juni, 16:15 - 17:00 Allinge Havn - Ydermolen, "Y13, Det Konservative Folkeparti"
Samtale om det nye Europa. Hvilken betydning får den nye sammensætning af Europa Parlamentet? Hvordan kommer kommissionen til at se ud? Er der stadig en kamp mellem øst og vest? Hvor er Europa om 5 år? Deltagere: Connie Hedegaard, EU-Kommissær, Det Konservative Folkeparti. Michael Ehrenreich, Direktør, Det Udenrigspolitiske Selskab.
 
---
 
Årets Politikertrav på Allinge Stadion
Dansk Hestevæddeløb.
14. juni, 16:30 - 17:00 Allinge Stadion
På Bornholm er nationalsporten hestevæddeløb. Dansk Hestevæddeløb har inviteret Manu Sareen (R), Pia Kjærsgaard (DF), H.C. Schmidt (V) og Jeppe Kofod (S) til at køre et storstilet travløb. Vær med, når starten går, og vi sammen deler øjeblikke af åndeløs spænding med Bornholms hurtige heste.
 
--- 
 
Roald Als og Mogens Lykketoft i krostuen
Politiken.
14. juni, 16:45 - 17:00 Gæstgiveren, "Krostuen, Gæstgiveren"
Satiretegner Roald Als viser nogle tegninger, han gennem årene har lavet af Mogens Lykketoft, og de to taler sammen om tegningerne, politik og Roalds store helt, Anker Jørgensen. Samtalen foregår i krostuen, og Politikens Hans Davidsen-Nielsen modererer samtalen.
 
--- 
 
Anders Samuelsen taler på hovedscenen
Liberal Alliance.
14. juni, 17:00 - 17:30 Cirkuspladsen - Talerstolen, Partiarrangement og formandstale på Folkemødets hovedscene Vækst
Liberal Alliance kæmper for lavere skat, mere vækst, mere frihed og en mere effektiv offentlig sektor. Kom og lyt til partileder Anders Samuelsen, når han holder sin tale på hovedscenen.
 
--- 
 
Kreative kompetencer i dannelse og uddannelse
Rosengade - Kunst & Kultur Live. Billedkunstnernes Forbund. Dansk Artist Forbund. Dansk Forfatterforening. Dansk Korforbund. Dansk Kunstnerråd. Dansk Live. Dansk Musiker Forbund. Dansk Skuespillerforbund. Foreningen af Kunsthaller i Danmark. Koda. ORA.
14. juni, 17:30 - 18:00 Rosengården 
Kulturminister Marianne Jelved åbner dagens debatter i Rosengade. Dernæst debat om kunsten i folkeskolen? Skal den blot danne? Eller kan den bidrage med vigtig læring og uddannelse, når vi taler om at ruste børn og unge til fremtidens vidensamfund, hvor kreativitet og iderigdom er grundlag for vækst. 
 
--- 
 
NEWS krydsild med Anders Samuelsen
BL - Danmarks Almene Boliger. TV2 NEWS.
14. juni, 17:30 - 18:00 BL's Dome
TV 2 NEWS sender direkte med interview og analyse fra BL's Dome på Cirkuspladsen - under og efter partiernes taler på Hovedscenen. Kom forbi og få mulighed for at stille spørgsmål til Anders Samuelsen direkte på TV 2 NEWS.
 
--- 
 
Kokkedyst og debat: Er fødevarer socialpolitik?
fødevareBanken.
14. juni, 17:30 - 19:00 Danchells Anlæg, "Teltet på Kanten, BRFkredit, D12"

Socialministeren og Formanden for Landbrug og Fødevarer kæmper for at lave det bedste måltid på overskudsvarer. Radio24syv’s Iben Zeuthen leder slagets gang hen over spækbrætterne og får undervejs nogle af de to herrers bud på vejen til bedre mad til udsatte og mindre madspild i Danmark.

---

Transatlantisk tra-la-la
Højskolerne.
14. juni, 17:30 - 18:00 Danchells Anlæg, "Højskolernes Folkekøkken"
Hvad kendetegner det dansk-amerikanske forhold? Hvorfor er frihandel en god idé? Og kan det mon sættes på vers? Kom og syng med, når handels- og udviklingsminister Mogens Jensen og USAs ambassadør i Danmark, Rufus Gifford, inviterer til transatlantisk fællessang og fortællinger.

---- 

Tabloidbosserne og ministrene dyster på paratviden
Socialdemokraterne.
14. juni, 17:30 - 18:30 Den Gamle Brandstation
Spørgsmål og svar flyver om ørerne, når to verdener mødes og udfordrer hinanden. Vær med når ministrene Nicolai Wammen og Magnus Heunicke udfordrer chefredaktørerne fra BT og Ekstra Bladet Olav Skaaning Andersen og Poul Madsen. Undervisningsminister Christine Antorini sørger for en retfærdig dyst.
 
--- 
 
Kina som politisk-moralsk udfordring
Københavns Universitet - ThinkChina dk.
14. juni, 17:45 - 19:00 Høiers Iscafé, "Høiers Iscafe, Allinge"
Debat om Kina som politisk-moralsk udfordring for Danmark arrangeret af Københavns Universitets tænketank om Kina, ThinkChina.dk. Panel: Mogens Lykketoft (S), Søren Espersen (DF), professor Jørgen Delman, professor Bertel Heurlin. Ordstyrer: Thomas Larsen.
 
--- 
 
Hævnens time med Kristian Thulesen-Dahl og Bo Lidegaard
Politiken.
14. juni, 17:45 - 18:15 Gæstgiveren
I Hævnens time får en politiker lov at tage kampen op mod en af sine offentlige kritikere.
 
--- 
 
Gadekamp
Socialdemokraterne.
14. juni, 18:30 - 19:30 Den Gamle Brandstation, "Foran den Gamle Brandstation"
Forhandlingerne er rykket ud i gaden, og argumenterne er erstattet med hårde skud, når Socialdemokraterne, Venstre, Arbejdsgiverne og Fagbevægelsen mødes i en spektakulær høvdingebold-dyst. Fire høvdinge kæmper. Kun én står tilbage når den sidste bold er kastet! Anders Lund Madsen kommenterer kampen.
 
--- 
 
Mød Klimaminister Rasmus Helveg Petersen
Energitjenesten. VedvarendeEnergi.
14. juni, 19:00 - 20:00 Allinge Havn - Indermolen, "VedvarendeEnergi, I3"
Klima-, energi, og bygningsminister Rasmus Helveg Petersen får overrakt sin ”Bedre Bolig"-rapport. Samtidig kåres vinderen af konkurrencen ”Kom med dit klimaløfte for 2014”. Vær med til at diskutere, hvordan "BedreBolig" bliver en succes.

Forrige artikel Hækkerup: Sundhedssystemet er bygget til Overdanmark Hækkerup: Sundhedssystemet er bygget til Overdanmark Næste artikel Thulesen Dahl: S og SF har øget mistilliden til politikerne Thulesen Dahl: S og SF har øget mistilliden til politikerne