Alternativet får byrådsmedlem i Nordjylland

DEBUT: Melanie Simick, der sidder i Mariagerfjord Byråd, har meldt sig ind i Alternativet. Dermed får partiet sit første byrådsmedlem.

Alternativet har nået endnu en milepæl.

Partiet er nemlig nu repræsenteret i et byråd. Helt præcist Mariagerfjord Byråd, hvor løsgænger Melanie Simick har meldt sig ind i partiet. Det skriver Nordjyske.

Simick har siddet i byrådet for SF siden 2008. I oktober 2014 meldte hun sig ud af SF og har siden været løsgænger.

Efter at have været med til fem-seks møder hos Alternativet i Aalborg er 53-årige Simick nu blevet medlem.

”Specielt tiltaler partiets holdning til flygtninge - til at se dem som en ressource og ikke kun en udgift - mig rigtig meget. Den ordentlighed kan jeg ikke genkende i Socialdemokraternes flygtningepolitik i Folketinget,” siger Melanie Simick til Nordjyske.

Hun er blevet taget godt imod i sit nye parti, fortsætter Simick.

”De har optrådt enormt imødekommende over for mig, taget imod mig med åbne arme og accepteret mig som deltager i fem-seks møder, uden at jeg på noget tidspunkt har stillet i udsigt, at jeg ville melde mig ind i Alternativet.”

Alternativet bragede ind i Folketinget med 9 mandater ved valget i juni. Det har endnu ikke været muligt at stemme på partiet til et kommunalvalg, men ikke desto mindre er Uffe Elbæks parti altså nu repræsenteret i lokalpolitik også.

Forrige artikel DF om grænsekontrol: Et skridt i den rigtige retning DF om grænsekontrol: Et skridt i den rigtige retning Næste artikel Fupsag om udstationering når hele vejen til EU-Domstolen Fupsag om udstationering når hele vejen til EU-Domstolen