Afdelingschef fra Socialministeriet skal lede sekretariat for frisættelsesreform

Julie Grunnet Wang, afdelingschef i Social-, Bolig- og Ældreministeriet, skal stå i spidsen for sekretariatet i Statsministeriet, der skal arbejde med regeringens frisættelsesreform.

Afdelingschef i Socialministeriet Julie Grunnet Wang skal lede sekretariatet for regeringens frisættelsesreform i Statsministeriet.

Det skriver hun selv i et opslag på Linkedin.

Regeringen har lagt op til en større frisættelsesreform af kommunerne på en række velfærdsområder og har i den forbindelse oprettet et 'sekretariat for frisættelsesreform' i ministeriet.

"Arbejdet med yderligere frisættelser og udvikling af velfærdsområderne er noget jeg virkelig brænder for," skriver Julie Grunnet Wang.

Hun har de seneste år været afdelingschef i Social- Bolig og Ældreministeriet og har tidligere været kontorchef i blandt andet Statsministeriet og Børne- og Socialministeriet.

Julie Grunnet Wang er bestyrelsesmedlem hos Djøf Offentlige chefer og Den Sociale Investeringsfond.

{{toplink}}

Forrige artikel Kræftens Bekæmpelse genvælger vicepræsident Kræftens Bekæmpelse genvælger vicepræsident Næste artikel Kommunaldirektør stopper i Furesø og bliver økonomidirektør i København Kommunaldirektør stopper i Furesø og bliver økonomidirektør i København