Connie Hedegaard får sin taleskriver tilbage

SKIFTE: Kommunikationsrådgiver i Klima- og Energiministeriet, Kristian Ruby, forlader ministeriet til fordel for en stilling i Connie Hedegaards kabinet i Bruxelles.

Kristian Ruby har været ansat som kommunikationsrådgiver og taleskriver i Klima- og Energiministeriet under både Connie Hedegaard (K) og Lykke Friis (V). Han tager nu afsked med Klima- og Energiministeriet for per 3. maj at tiltræde en stilling hos sin tidligere chef Connie Hedegaard. Han bliver ansat i klimakommissærens kabinet som kommunikationsmedarbejder.

Kristian Ruby er uddannet cand.scient.soc og har været tilknyttet Klima- og Energiministeriet som kommunikationsrådgiver siden 2008. Han ser frem til igen at arbejde med Connie Hedegaard, og begrunder sit skifte med et ønske om at arbejde med klimapolitik på EU-niveau. Han understreger, at han har været glad for at arbejde for klima- og energiminister Lykke Friis.

Klima- og Energiministeriet har fra 1. april ansat Jesper Bülow Zølck som pressesekretær, og Kristian Rubys stilling vil blive slået op. Ministeriets presseafdeling vil derfor fremover bestå af ministerens særlige rådgiver Karsten Anker Petersen, pressesekretær Jesper Bülow Zølck samt Kristian Rubys afløser som kommunikationsrådgiver.

Forrige artikel Ellemann holder høring om vindmøllecenter Næste artikel Universiteterne får flere ansatte men færre erfarne forskere Universiteterne får flere ansatte men færre erfarne forskere