28.000 kr. budt for en middag i selskab med Villy

HAMMERSLAG: Trods en vurdering på 5.000 kr. måtte der et bud til på hele 28.000 kr. plus omkostninger, før middagen i selskab med SF's formand var hjemme.

"Mød en af dansk politiks hotteste personer. Villy Søvndal, der vil vise dig rundt på Christiansborg og fortælle personlige anekdoter. Spis derefter middag i Snapstinget på Christiansborg med Villy Søvndal og få en personlig, politisk snak."

Sådan lokkede auktionshuset Lauritz.com forud for den store Danmarks Indsamling. Vurderingen for den uofficielle "date" med SF's formand var 5.000 kr., men budlysten var så stor, at der måtte ikke mindre end 28.000 kr. til, før middagsaftalen med toppolitikeren var hjemme. Hertil skal lægges 20 procent i omkostninger, så det bliver en dyr affære at invitere Villy på middag.

Blandt byderne var Galleri Draupner,  Leist Consulting og en herre ved navn Michael Hjortbøl - ingen af dem gik dog af med sejren. Middagen skal spises i år efter nærmere aftale med partiformanden, fremgår det.

"Oplevelsen er doneret af Villy Søvndal. Hele beløbet (hammerslag, gebyr og salærer) går ubeskåret til Danmarks Indsamling 2010. Lauritz.com donerer således både køber- og sælgersalær," oplyses det.

Danmarks Indsamling 2010 er en fælles indsamling til fordel for Afrika, som 12 af landets største humanitære organisationer står bag.

Auktionshuset har ved en tidligere lejlighed bortauktioneret SF-formandens Rover.

Forrige artikel Løkke: Bedre trivsel er forudsætningen for bedre faglighed Løkke: Bedre trivsel er forudsætningen for bedre faglighed Næste artikel Baastrup vil på tinge igen