K kritiserer politiets ministerkampagne

POLITI: "Vi har smidt håndjernene i ringen," lyder det fra Politiforbundet i helsidesannoncer i de store aviser. "Ynkeligt," svarer De Konservative.

Det er ynkeligt, når Politiforbundet i dagens aviser har indrykket annoncer, der indikerer, at politiet er ved at kollapse, for det er ganske enkelt ikke tilfældet.

Det siger De Konservatives retsordfører Tom Behnke til Politiken. 

"Jeg er ansat i den samme butik - og ja, det er rigtigt, at der har været problemer, men efter at regeringen sammen med Dansk Folkeparti sikrede ekstra 850 mio. kr., hvor af en stor del var møntet på mandskab, så har alle rendt rundt med armene over hovedet inden for korpset," siger Tom Behnke.

Angreb på ministeren
I helsidesannoncer i landets store dagblade kræver Politiforbundet handling fra politikerne. De danske betjente har mistet tålmodigheden med justitsminister Brian Mikkelsen, hedder det. 

"Vi savner en justitsminister, som også leverer substansen, når han siger, at han vil være tough on crime," skriver forbundet blandt andet.

Udmeldingen kommer efter lang tids debat om politiet. For nylig viste en undersøgelse, at danskerne har en rekordlav tillid til ordensmagten. Den store politireform skulle ellers give danskerne mere politi, men resultatet er udeblevet.

Forrige artikel Messerschmidt sender Venstre-kandidat til lægen Næste artikel Christiania tilhører staten