Naturfonden har fået en direktør

NAVNE: Den Danske Naturfond har ansat Flemming Nielsen som sin første direktør. Han kommer fra en stilling som kontorchef i Miljøministeriet.

50-årige Flemming Nielsen bliver Den Danske Naturfonds første direktør. 

Flemming Nielsen kommer fra en stilling som kontorchef i Miljøministeriet. Tidligere har han ledet Natur- og Landbrugskommissionens sekretariat og styret arbejdet med de første naturplaner.

Formanden for Naturfonden, Lauritz B. Holm-Nielsen, glæder sig over ansættelsen.

”Med Flemming Nielsen får Den Danske Naturfond en direktør, som har et stort overblik og en lang erfaring indenfor natur- og miljøområdet. Derudover har han også en solid ledelsesmæssig baggrund og et veludbygget kendskab til de mange organisationer og interessenter, som vil blive en naturlig del af Naturfondens fremtidige samarbejdspartnere,” siger han i en pressemeddelelse.

Den Danske Naturfond blev stiftet 1. januar og har som formål at sikre mere og bedre natur i Danmark. Fonden er dels finansieret af staten, dels af private fonde.

Flemming Nielsen blev udvalgt blandt 97 ansøgere og begynder sit arbejde 1. juli.

Forrige artikel Professor: Grøn omstilling skal tages mere alvorligt Professor: Grøn omstilling skal tages mere alvorligt Næste artikel Staten anker ikke randzone-dom Staten anker ikke randzone-dom