Tidligere politisk rådgiver for S bliver public affairs-chef i Landbrug & Fødevarer

Tidligere politisk rådgiver for Socialdemokratiet og embedsmand i Erhvervsministeriet, Peter Ahrenfeldt Schrøder, starter som Public Affairs-chef og afdelingsleder hos Landbrug & Fødevarer 1. maj.

Fra Erhvervsministeriet og Socialdemokratiet til Fagbevægelsens Hovedorganisation.

Peter Ahrenfeldt Schrøder har bevæget sig i de politiske lag i en række år og rykker nu over til Landbrug & Fødevarer, hvor han skal udfylde rollen som Public Affairs-chef og afdelingsleder fra 1. maj.

Det skriver organisationen i en pressemeddelelse.

35-årige Peter Ahrenfeldt Schrøder er tidligere erhvervspolitisk konsulent i Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH), hvor han har været ansat i otte år. Derudover har han en fortid som embedsmand i Erhvervsministeriet og politisk rådgiver for Socialdemokratiet.

Ifølge Andreas Bach Mortensen, områdedirektør for Public Affairs & Kommunikation i Landbrug & Fødevarer, er det netop Peter Ahrenfeldt Schrøders mængde af politisk erfaring, som han vægter højt ved ham.

”Peter kommer med et stærkt netværk, en bred erfaringsbase indenfor dansk politik – og så har han arbejdet indgående med en række af de problemstillinger, som betyder allermest for vores medlemmer, herunder den grønne omstilling,” udtaler han.

Peter Ahrenfeldt Schrøder, der er uddannet Cand. scient. adm. fra Roskilde Universitet, lægger vægt på, at landbruget ”historisk har været omdrejningspunkt for store forandringer af samfundet”.

”Erhvervet står lige nu i en stor omstilling, hvor der tages mange og store initiativer for at gøre fødevareproduktionen mere bæredygtig. Jeg glæder mig til at bidrage til at skabe den gode dialog mellem landbruget, politikerne og det bredere samfund om, hvordan vi bedst sikrer, at erhvervets virketrang og innovationskraft forløses,” oplyser Peter Ahrenfeldt Schrøder.

Forrige artikel Helsingør Kommune henter beredskabschef fra Gribskov Kommune Næste artikel Vestjysk kommune vinder KL's klimapris Vestjysk kommune vinder KL's klimapris