DR's generaldirektør bliver næstformand i Bikubenfonden

Maria Rørbye Rønn, generaldirektør i DR, overtager posten som næstformand i Bikubenfonden, da nuværende næstformand Thomas Hofman-Bang, der er direktør i Industriens Fond, udtræder af bestyrelsen.

Bikubenfonden skifter ud i formandskabet, da næstformand Thomas Hofman-Bang udtræder af bestyrelsen. Næstformandsposten overtages af Maria Rørbye Rønn, der er generalsekretær i DR.

Det skriver Bikubenfonden i en pressemeddelelse.

Næstformandsskiftet sker som konsekvens af fondens regler om, at man maksimalt kan være medlem af bestyrelsen i 12 år – en grænse, som Thomas Hofman-Bang, der er administrerende direktør i Industriens Fond, nu har nået. 

"I løbet af hans tid i bestyrelsen har vi transformeret Bikubenfonden fra at være en ansøgerdrevet fond til at blive en systemforandrende fond, der i stærke partnerskaber arbejder for at skabe positive samfundsforandringer. Thomas har været en central og innovativ drivkraft i vores store udvikling, og jeg takker ham for indsatsen," siger bestyrelsesformand Niels Smedegaard.

Maria Rørbye Rønn indtrådte i Bikubenfondens bestyrelse for et år siden, og hun har blandt andet erfaring med bestyrelsesarbejde fra IT Universitet, Center for Ledelse og Ritzau. Næstformandsskiftet trådte i kraft 12. april.

{{toplink}}

Forrige artikel Berlingskes chefredaktør skifter til Dansk Industri Berlingskes chefredaktør skifter til Dansk Industri Næste artikel Dødsfald: Forhenværende rektor for RUC Ib Poulsen (75)