Altinget styrker forskningsdebatten

FORSKNINGSDEBAT: Fra denne uge vil Altinget: forskning opruste debatten om videregående uddanneleser, forskning og innovation med et ekstra nyhedsbrev.

Fra 4. september vil læserne af Altinget: forskning få et ekstra ugentligt nyhedsbrev forbeholdt debatten om forsknings og uddannelsespolitik.

Debatnyhedsbrevet udkommer hver torsdag, og skal sætte fokus på aktuelle politiske temaer og problemstillinger. Du vil forsat modtage nyhedsbrevet med aktuelle artikler og dokumentation, hver tirsdag.

Hver måned vil Altinget: forskning tage et nyt emne op og invitere politikere, organisationer og institutioner til at komme med indlæg. Alle er velkomne til at blande sig i debatten, og hvis du har et bidrag til debatten, så send en mail til mads@altinget.dk.

Forrige artikel Nyt debatpanel på Altinget : forskning skal diskutere social arv i uddannelsessystemet Nyt debatpanel på Altinget : forskning skal diskutere social arv i uddannelsessystemet Næste artikel Forsker: Uddannelsessystemet er ikke en ”magic bullet” Forsker: Uddannelsessystemet er ikke en ”magic bullet”