Direktør for Hotel- og Restaurantskolen fyret under alvorlig sygdom: "Det er jeg ked af og vred over"

Alt imens hun sad i venteværelset til CT-scanning modtog Anne-Birgitte Agger en fyreseddel. Formand har ingen kommentarer.

"Tirsdag, mens jeg sad og ventede på at blive CT-skannet forud for min operation i går onsdag, modtog jeg en afskedigelse fra Hotel- og Restaurantskolens bestyrelsesformand. Det er jeg både ked af og vred over."

Sådan starter Hotel- og Restaurantskolens direktør, Anne-Birgitte Agger, sit Facebook-opslag.

Anne-Birgitte Agger, der i opslagets kommentarer bliver rost for sin udvikling og fremdrift af fagskolen, har siden 2018 været aktiv i debatten om erhvervsuddannelserne. Under hendes ledelse, er optaget på Hotel- og Restaurantskolen steget stødt.

{{toplink}}

"I er en masse venner, medarbejdere, elever, kolleger og samarbejdspartnere, som jeg gerne ville have orienteret direkte, men lige nu er det vigtigste at få lappet min aorta sammen igen. I skal nok høre fra mig," afslutter Anne-Birgitte Agger sit opslag.

Før sin tid hos Hotel- og Restaurantskolens har Anne-Birgitte Agger blandt andet været direktør i den erhvervsdrivende almennyttig fond Københavns Madhus samt sin egen virksomhed "Aggers Selskab".

Mediet A4 Uddannelse har kontaktet bestyrelsesformand for Hotel- og Restaurantskolen Peter Lykke Nielsen, der ikke har nogen kommentar til opsigelsen med den begrundelse, at det er en personalesag.

{{toplink}}

Forrige artikel Ny Carlsbergfondet uddeler priser for over halvanden million kroner til fem kunstnere Ny Carlsbergfondet uddeler priser for over halvanden million kroner til fem kunstnere Næste artikel Nordea-fonden og Tietgenfonden øger fokus på natur og børn med nye i bestyrelsen Nordea-fonden og Tietgenfonden øger fokus på natur og børn med nye i bestyrelsen
Fonde har med vilje præget Københavns metro for altid

Fonde har med vilje præget Københavns metro for altid

Private fonde har lagt millioner af kroner i at få moderne kunstværker integreret i den nye metrolinje. Det kaldes banebrydende og spektakulært, og for fondene bag er det en helt bevidst prioritering at bruge store donationer til at sætte præg på det offentlige rum.