Efter kun seks måneder: Dan Jørgensens pressechef siger op

Rasmus Baastrup Nielsen har valgt at opsige sin stilling som pressechef for minister for udviklingssamarbejde og global klimapolitik Dan Jørgensen efter blot seks måneder. 

Rasmus Baastrup Nielsen har valgt at opsige sin stilling som pressechef for minister for udviklingssamarbejde og global klimapolitik, Dan Jørgensen (S).

Det oplyser Rasmus Baastrup Nielsen i et opslag på LinkedIn.

{{toplink}}

"Jeg er glad for at have arbejdet sammen med så mange dedikerede og profesionelle mennesker i Udenrigsministeriet og andre ministerier," skriver Rasmus Baastrup Nielsen.

Rasmus Baastrup Nielsen har været ansat som pressechef for Dan Jørgensen siden 1. august 2023. Dengang kom han fra en stilling som kommunikationsdirektør hos Læger uden Grænser. 

Rasmus Baastrup Nielsen er uddannet journalist fra Danmarks medie- og journalisthøjskole. Han har tidligere arbejdet i DR.

{{toplink}}

Forrige artikel Forhenværende driftsdirektør stopper i Landsbyggefonden Næste artikel P3-chef bliver direktør for brancheorganisation
Fonde har med vilje præget Københavns metro for altid

Fonde har med vilje præget Københavns metro for altid

Private fonde har lagt millioner af kroner i at få moderne kunstværker integreret i den nye metrolinje. Det kaldes banebrydende og spektakulært, og for fondene bag er det en helt bevidst prioritering at bruge store donationer til at sætte præg på det offentlige rum.