Afdelingschef fra Socialministeriet skal lede sekretariat for frisættelsesreform

Julie Grunnet Wang, afdelingschef i Social-, Bolig- og Ældreministeriet, skal stå i spidsen for sekretariatet i Statsministeriet, der skal arbejde med regeringens frisættelsesreform.

Afdelingschef i Socialministeriet Julie Grunnet Wang skal lede sekretariatet for regeringens frisættelsesreform i Statsministeriet.

Det skriver hun selv i et opslag på Linkedin.

Regeringen har lagt op til en større frisættelsesreform af kommunerne på en række velfærdsområder og har i den forbindelse oprettet et 'sekretariat for frisættelsesreform' i ministeriet.

"Arbejdet med yderligere frisættelser og udvikling af velfærdsområderne er noget jeg virkelig brænder for," skriver Julie Grunnet Wang.

Hun har de seneste år været afdelingschef i Social- Bolig og Ældreministeriet og har tidligere været kontorchef i blandt andet Statsministeriet og Børne- og Socialministeriet.

Julie Grunnet Wang er bestyrelsesmedlem hos Djøf Offentlige chefer og Den Sociale Investeringsfond.

{{toplink}}

Forrige artikel Håndværkersvende modtager medaljer og lykønskes af dronningen Næste artikel Velliv Foreningen udpeger formand og direktør for nyt center for mental sundhed Velliv Foreningen udpeger formand og direktør for nyt center for mental sundhed
Fonde har med vilje præget Københavns metro for altid

Fonde har med vilje præget Københavns metro for altid

Private fonde har lagt millioner af kroner i at få moderne kunstværker integreret i den nye metrolinje. Det kaldes banebrydende og spektakulært, og for fondene bag er det en helt bevidst prioritering at bruge store donationer til at sætte præg på det offentlige rum.