Administrerende direktør på Radio4 stopper

Anne-Marie Dohm forlader posten som administrerende direktør på Radio4. “Jeg har takket ja til et nyt og spændende job," skriver hun.

Efter knap fem år som administrerende direktør forlader Anne-Marie Dohm Radio4. 

Det skriver hun på LinkedIn.

"Jeg har takket ja til et nyt og spændende job. Og derfor forlader jeg Radio4 ved udgangen af september,” skriver Anne-Marie Dohm og fortæller, at hun vil løfte sløret for sit nye job i den kommende uge.

Siden kanalen gik i luften i 2019, har den haft udfordringer med både lyttertal og kendskabsgrad.

Selv fortæller den afgående direktør, at nye tiltag er på vej.

"Igennem det seneste halve år har vi arbejdet på en ny retning og position for Radio4 for næste fase. Den og selve indholdet er stærke bud på det, som i dag mangler i den offentlige samtale," skriver Anne-Marie Dohm.

Forrige artikel Red Barnet henter ny international direktør i Udenrigsministeriet Red Barnet henter ny international direktør i Udenrigsministeriet Næste artikel Enhedslisten får ny ordfører for børn og undervisning Enhedslisten får ny ordfører for børn og undervisning
Fonde har med vilje præget Københavns metro for altid

Fonde har med vilje præget Københavns metro for altid

Private fonde har lagt millioner af kroner i at få moderne kunstværker integreret i den nye metrolinje. Det kaldes banebrydende og spektakulært, og for fondene bag er det en helt bevidst prioritering at bruge store donationer til at sætte præg på det offentlige rum.