Miljøministeren konkluderer på COWI-rapport

Eva Kjer Hansen (V) i samråd torsdag 17. december 2015. 

SAMRÅD: Miljøminister Eva Kjer Hansen konkluderer på rapporten “Vækst- og nabotjek af miljøregulering og kontrol af primærjordbruget” udarbejdet af COWI.

Torsdag var miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansen (V) kaldt i samråd af Miljø- og Fødevareudvalget, der ønskede, at ministeren gav sin konklusion på rapporten “Vækst- og nabotjek af miljøregulering og kontrol af primærjordbruget”.

Rapporten er udarbejdet af COWI på opfordring af den forrige regering, og den gennemgår blandt andet diverse EU-direktiver, som er rammedannende for miljøreguleringen.

Miljøminister Eva Kjer Hansen var især opsat på en balance mellem en vækst og miljø.

“Mit udgangspunkt er, at vi implementerer EU-direktiver inden for de rammer, de er tænkt i og formuleret i i EU og hverken mere eller mindre. Det gælder om at sikre en god balance, der giver plads til både at varetage miljøet og væksten,” lød det fra Eva Kjer Hansen.

Se hele miljøministerens konklusion på rapporten her.

Forrige artikel Udflytning: Det er op til de enkelte ministre Udflytning: Det er op til de enkelte ministre Næste artikel Samråd efter rigsrevisionskritik af indsats mod husdyr-MRSA Samråd efter rigsrevisionskritik af indsats mod husdyr-MRSA